Mysteerikuva: Mikä kuoro ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa ja Kotimaa.fi julkaisevat kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on isohko kuoro, ilmeisesti nuorisokuoro. Minkä niminen se on? Tunnistatko kuvan laulajia? Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellisessä mysteerikuvassa (18.12.) syötiin puikoilla. Kuvan miehet tunnistettiin hyvin (paitsi etualalla takaapäin näkyvä mies), mutta kuvan nainen jäi useimmilta tunnistamatta. Kuvan arveltiin olevan Suomen Lähetysseuran 125-vuotisjuhlaillalliselta ja ruoan kiinalaista.

Kasvot katsojaan päin (oikealta lukien) ovat arkkipiispa John Vikström, rouva Bodil Smedjebacka, lähetysjohtaja Henrik Smedjebacka, Tampereen hiippakunnan piispa Paavo Kortekangas ja Lapuan hiippakunnan piispa Yrjö Sariola. Vikströmiä vastapäätä istuu mahdollisesti SLS:n talouspäällikkö Matti Kopomaa.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä laulavat, kun kahvi odottaa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä neljä miestä koolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä ja mitä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu