Mysteerikuva: Ketkä laulavat, kun kahvi odottaa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Ritva Neuvonen

valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa ollaan juhlatilanteessa. Kahvikupit odottavat pöydällä, kun kuoro laulaa. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvan "neljän koplan" tunsi moni lukija, vaikka oikealla oleva mies tuotti osalle vaikeuksia. Henkilöt ovat vasemmalta: arkkipiispa Mikko Juva, oikeusministeri Paavo Nikula, Tampereen hiippakunnan piispa Erkki Kansanaho ja vankeinhoitolaitoksen ylijohtaja K. J. Lång.

Kuva otettu todennäköisesti vuonna 1978, jolloin Nikula on oikeusministeri Sorsan toisessa hallituksessa ja Juva valittu arkkipiispaksi. Tilanne on piispojen ja oikeusministerin tapaaminen.

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä neljä miestä koolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä ja mitä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä ovat kojulla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.