Mysteerikuva: Keitä on tullut tärkeään tapaamiseen? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Ritva Neuvonen

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon mysteerikuvassa on useita ihmisiä. He ovat arvatenkin tulleet tapamaan tärkeää henkilöä. Yksi pitää hänelle puhetta juhlallisessa ympäristössä. Mikä tilanne on kyseessä? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellisen viikon mysteerikuvaan ei tullut poikkeuksellisesti yhtään tunnistusta. Kuvassa mies ja kolme naista istuvat hymyillen pöydän ääressä.

Tavallisesti kaikkiin kuviin tulee tunnistuksia, yleensä useitakin. Varsinkin, jos kuvassa on pappeja, heidät tunnistetaan lähes aina, julkisuuden henkilöitä kun ovat, jos eivät muualla niin omassa seurakunnassaan. Lisäksi papeilla on ollut tapana vaihtaa työpaikkaa, joten heidät tunnetaan usein laajalti.

Viime viikon mysteerikuvan tunnistusaika jäi lehden painoaikataulusta johtuen tavallista lyhyemmäksi. Tunnistuksia otetaan edelleen vastaan.

Mysteerikuva: Ketkä hymyilevät pöydän ääressä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä kaksi puhumassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä kolmikkoa naurattaa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä nelikko koossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu