Mysteerikuva: Ketkä hymyilevät pöydän ääressä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Jukka Granström

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon mysteerikuvassa on mies ja kolme naista. Kaikki hymyilevät, kaksi leveästi. Kuvauspaikasta on vaikea saada selvää, olisiko kyse jostain käytävästä? Mikä tilanne on kyseessä? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli useita tunnistuksia. Esko Repo kirjoittaa: "[Kuvassa on] silloinen Kansan Raamattuseuran toiminnanjohtaja Tapio Aaltonen ja [näyttelijä] Aila Arajuuri joskus 1980–1990-lukujen taitteessa Sanan Suvipäivillä."

Tapio Aaltonen puolestaan kirjoittaa: "En millään muista tilannetta. Kesäjuhla tietenkin, ehkä Sanan Suvipäivät, teltan ulkopuolella. Menee 90-luvun ensimmäiselle puoliskolle. Tunnistan ajan parrattomuudestani ja Portugalista hankkimastani kesäpuvusta. Aila on hyvässä vauhdissa."

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä kaksi puhumassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä kolmikkoa naurattaa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä nelikko koossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!