Mysteerikuva: Mikä kolmikkoa naurattaa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon mysteerikuvassa on kolme miestä. Heillä tuntuu olevan hauskaa. Yksi osoittaa sormella jotain kuvan ulkopuolella. Mikä tilanne on kyseessä? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli useita tunnistuksia. Niiden perustella tiedettiin, että kuvassa ovat seuraavat henkilöt: Antti Nylén, Salla Ranta, Jaakko Kaartinen ja Taneli Kylätasku. He muodostivat Etsijä-lehden päätoimittajanelikon. Kuva on otettu noin vuonna 1995, ja se liittyy lehden tiedotteeseen.

Etsijä on Suomen kristillisen ylioppilasliiton julkaisu. Sen ensimmäinen numero ilmestyi 1908. Lehden verkkosivuilla määritellään: "Etsijä on älykäs mielipidelehti niille, joita yhteiskunnalliset, hengelliset ja elämänkatsomukselliset asiat kiinnostavat."

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä nelikko koossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!