Mysteerikuva: Ketkä kaksi puhumassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai keitä kuvassa on. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon mysteerikuvassa on mies ja nainen. Nainen puhuu mikrofoniin, ja mies seuraa vierestä. Mikä tilanne on kyseessä – ehkä kirkollinen kesäjuhla? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli muutamia tunnistuksia. Jorma Hentilä kirjoittaa: ”Poliitikkoja ovat. Etualalla Esko Almgren, kansanedustajana 1980-luvulla, toimi Kristillisen liiton puheenjohtajana. Sitten Panu Toivonen, perustuslaillisen oikeistopuolueen puoluesihteeri, ja takana kurkkii Erkki Liikanen.

Vaikea tietää, mille [kuvassa] nauravat. Panu Toivonen sen sijaan nauratti yleisöä jossakin Setan vaalipaneelissa 1980-luvulla sanomalla, että häntäkin luullaan homoksi, kun hänellä on rannelaukku. Kuva on 1980-luvulta.”

***

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran.

Antoisia lukuhetkiä!

Edellinen artikkeliLuonto puhuu: Miltä Jumala näyttää?
Seuraava artikkeli”Hautaus­maille tullaan eri tunnelmissa kuin kauppa­keskukseen” – Iisalmessa hautausmaa­vieraille tarjotaan keskustelu­apua

Ei näytettäviä viestejä