Yhteys-liike ehdottaa, ettei rinnakkaisia avioliittokäsityksiä kirjattaisi kirkkojärjestykseen – Malkuksessa virallinen kanta on tekeillä

Sateenkaarijärjestöissä piispojen esityksessä nähdään sekä hyvää että huonoa. Kuva on Pride-kulkueesta vuodelta 2019. Kuva: Olli Seppälä

Yhteys-liike ehdottaa, että kirkon kiista avioliitosta ratkaistaisiin erillisellä kirkolliskokouksen velvoittavalla päätöksellä. Malkuksessa virallisen kannan muodostaminen on vielä kesken.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliTien kauneudesta kirjan kirjoittanut Mika Seppänen: ”Uskoin aina, että on olemassa totuus enkä ollut tyytyväinen masentavaan relativismiin”
Seuraava artikkeliÄidinkielenopettaja Pauliina Ruisniemelle sympaattinen kirkko on merkkinä saapumisesta Laviaan

Ei näytettäviä viestejä