Äidinkielenopettaja Pauliina Ruisniemelle sympaattinen kirkko on merkkinä saapumisesta Laviaan

Hoitovapaalla olevalle äidinkielenopettajalle Pauliina Ruisniemelle, 38, Lavian kirkosta on tullut erityisen tärkeä omien lasten myötä. Kirkko sijaitsee Porin Laviassa. Kuva: Esa-Matti Vasama

Viime keväänä seurakuntamme lastenohjaaja soitti, voisiko Sonja-tyttäreni tulla elokuussa Lavian kirkon 200-vuotishjuhlan piispanmessuun ristikulkueeseen kantamaan Evankeliumikirjaa. Se oli hyvin pysäyttävä hetki, Pauliina Ruisniemi kertoo.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliYhteys-liike ehdottaa, ettei rinnakkaisia avioliittokäsityksiä kirjattaisi kirkkojärjestykseen – Malkuksessa virallinen kanta on tekeillä
Seuraava artikkeliKirkkojen johtajien vetoomus ottaa kantaa rajamenettelyn käyttöönottoon: ”Vetoamme päättäjiin, että he etsivät mahdollisten turvapaikanhakijoiden takaisintyönnön sijaan muita ratkaisuja”

Ei näytettäviä viestejä