Nyt puhuvat Inkerin kirkon papeiksi vihityt: ”Tavoitteeni ei ole toimia ketään vastaan vaan auttaa ihmisiä Jeesuksen luo”

Inkerin kirkko vihki viisi suomalaista järjestötyöntekijää papikseen sunnuntaina 3.9. Nyt papiksi vihityt Jarkko Haapanen, Matti Rusama, Veli-Matti Kujala ja Hiroaki Yoshimura kertovat, miten tähän oikein tultiin ja miten he nyt virkaansa hoitavat. Niin ikään Inkerin kirkon papiksi vihityn Uusi Tie -lehden päätoimittajan Santeri Marjokorven haastattelun voit lukea tästä. – Asia on kypsynyt hiljalleen vuosien varrella,…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliVammaisuuden ja saavutettavuuden asiantuntija Katri Suhonen: Kirkon työntekijät, syrjikää esteellisiä tiloja!
Seuraava artikkeliMitä Inkerin kirkkoon vihityt papit saavat Suomessa pappeina tehdä?

Ei näytettäviä viestejä