Vammaisuuden ja saavutettavuuden asiantuntija Katri Suhonen: Kirkon työntekijät, syrjikää esteellisiä tiloja!

Lehti:Kotimaa 2023 /Tilattu 1kpl kuvia journalistiseen käyttöön Kuvassa: Katri Suhonen Kuvauspaikka: Jyväskylä, Kirkkopuisto

VAMMAISTEN ASEMA VÄHEMMISTÖNÄ on moniulotteinen. Toisaalta he ovat esimerkiksi kirkossa siinä mielessä hyväosainen vähemmistö, että heidän ihmisoikeuksiaan ja niiden edistämistä kukaan ei vastusta. Toisaalta vammaiset ovat maailman suurin ja samalla syrjityin vähemmistö. He työllistyvät usein vammattomia heikommin ja kokevat esimerkiksi väkivaltaa muuta väestöä huomattavasti enemmän. He ovat myös ainoa vähemmistö, jota syrjitään jo ennen syntymää….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliSafarikuoro tuo lauluterveisiä maailmalta – yksi kuorolaisista mukana jo kuudella eri vuosikymmenellä
Seuraava artikkeliNyt puhuvat Inkerin kirkon papeiksi vihityt: ”Tavoitteeni ei ole toimia ketään vastaan vaan auttaa ihmisiä Jeesuksen luo”

Ei näytettäviä viestejä