Mari Leppäsen Kuulun tähän maisemaan on Vuoden kristillinen kirja

Vuoden kristilliseksi kirjaksi on valittu piispa Mari Leppäsen Kuulun tähän maisemaan. Voittajan valitsi Helsingin Sanomien emeritapäätoimittaja Reetta Meriläinen Helsingin kirjamessuilla viime sunnuntaina 29.10.

Kuulun tähän maisemaan tulee kuin tervetulleena lahjana aikaan, jota synkentävät sodat, väkivalta ja ilmastoriisi. – – Kirja muistuttaa lempeästi toisesta maailmasta, joka myös on kaiken aikaa olemassa”, Meriläinen perustelee valintaansa tiedotteessa.

Meriläisen mukaan kirjassa on ajatonta viisautta, mutta samalla kirjoittaja on kiinni tässä elämässä ja maailmassa.

Yleisöäänestyksen voitti Iina Mattilan toimittama Antero Laukkanen. Kansanedustajan salainen elämä, joka sai 46 prosenttia annetuista äänistä.

Vuoden kristilliseksi kirjaksi oli ehdolla edellä mainittujen lisäksi Lea Kujanpään Ettei tarvitsisi pelätä. Henkimaailman kohtaaminen, Minna Ala-Heikkilän Kaikki se viha, kaikki se rakkaus. Päihderiippuvaisen Pauli Joonan tarina, Ville Mäkipellon ja Paavo Huotarin Sensuroitu. Raamatun muutosten historia ja Heli Pruukin Sydänten piispa Irja Askola.

Vuoden kristillinen kirja -kilpailun järjestää Kristilliset kustantajat ry vuosittain.

Lue myös:

Vuoden kristillinen kirja valitaan kuuden joukosta ensi sunnuntaina – lue Kotimaan esittelyt ehdokkaista

* * *

Haluatko tutustua Kotimaa-lehteen?

Tilaa Kotimaan näytelehti ilmaiseksi täältä. Lähetämme PDF-lehden sähköpostiisi. Näytelehden tilaaminen ei edellytä jatkotilausta. Näytetilauksen voi tehdä vain kerran. Antoisia lukuhetkiä!

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliEvankeliumi: Pelastus ei ole meidän käsissämme
Seuraava artikkeliMillaisia korjaustoimenpiteitä piispainkokous odottaa Sleyltä ja Kansanlähetykseltä? – Arkkipiispa Tapio Luoma vastaa

Ei näytettäviä viestejä