Millaisia korjaustoimenpiteitä piispainkokous odottaa Sleyltä ja Kansanlähetykseltä? – Arkkipiispa Tapio Luoma vastaa

Suomen Luterilaiselta Evankeliumiyhdistykseltä (Sley) ja Suomen Evankelisluterilaiselta Kansanlähetykseltä odotetaan nyt alkavan kuulemismenettelyn seurauksena korjaavia toimenpiteitä. Piispainkokouksen viime viikolla tekemässä päätöksessä todetaan, että Inkerin kirkossa 3.9. tapahtuneen pappisvihkimyksen myötä Sley ja Kansanlähetys ovat rikkoneet kahta Yhteinen todistus -asiakirjan toimintaperiaatetta: ne ovat laiminlyöneet tiedotusvelvoitettaan piispainkokoukselle ja aiheuttaneet toiminnallaan haittaa kirkkojen väliselle yhteistyölle. Siksi piispainkokous aloittaa kuulemismenettelyn. Kuulemisten…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliMari Leppäsen Kuulun tähän maisemaan on Vuoden kristillinen kirja
Seuraava artikkeliKirja-arvio: Sirpa Kähkönen uutuuskirjassa hämmentää syvä halu ymmärtää väkivaltaista äitiä

Ei näytettäviä viestejä