YK on mätä

YK

 

YK:n Yleiskokouksen alaista Ihmisoikeusneuvostoa valvoo YK:n Ihmisoikeusvaltuutettu, jonka toimisto on nyt sosiaalisessa mediassa jakanut oheista kuvaa.

Kuvassa sanotaan: ”Maiden tulisi ojentaa kätensä syyrialaisille siirtolaisille, ei kääntää heille selkäänsä.”

YK:n Ihmisoikeusneuvostossa, jota YK:n ihmisoikeusvaltuutettu valvoo, istuu vuoronperään juuri niitä Persianlahden öljymaita, jotka itse ovat ottaneet vastaan 0 pakolaista.  Lukija voi tähän itse muodostaa teennäisyydestä ja pyhyydestä koostuvan yhdyssanan.

Kuluneella viikolla tuli uutinen, että Saudi-Arabia on tarjoutunut rakentamaan 200 moskeijaa syyrialaisille pakolaisille Saksassa. Persianlahden maista Eurooppa on saanut ennenkin rahaa moskeijoille. Tanskassa äskettäin valmistunut sai yli 400 miljoonaa euroa, ja Suomeenkin kristityt ovat juuri näistä YK:n ihmisoikeusneuvon täyttämistä pakolaiskielteisistä maista hankkineet rahaa. Kun turvapaikanhakikoille ja pakolaisille asetetaan hintalappuja, niin muutaman suurmoskeijan hinnalla voitaisiin varmasti auttaa useita ihmisiä.

On itse asiassa aivan järkevää, ettei kukaan edes pyri Saudi-Arabiaan pakolaiseksi. Suunnan pitäisi olla toisinpäin: ihmisoikeusrikollisesta Saudi-Arabiasta voitaisiin ottaa poliittisesti vainottuja ja kidutettuja toisinajattelijoita suvaitsevaan liberaaliin Eurooppaan. Kun Halla-aho esitti, että lähinnä kristittyjä pitäisi ottaa, niin olen sitä mieltä, että ainakin kristittyjen vainot pitäisi kuuluvasti sanoa ääneen, ja mahdollisimman monta kristittyä pitäisi ottaa. Eihän uskonnon perusteella saa syrjiä ihmisiä, eihän? Samoin toivon, että Lähi-idän ateistit ja homot saataisiin turvaan.

18 kommenttia

 • Risto Rautkoski sanoo:

  Äsken jäi % pois eli 40 % x 20 miljardia vuodessa tekee 8 miljardia vuodessa hivin hoitokustannukseksi Afrikan homojen osalta. Taustatietona mm. pari vuotta sitten SK:ssa ollut artikkeli Afrikan aids-tilanteesta. Silloin hiv- ja aids-hoitoon tarvittavasta rahasta puuttui yli 10 miljardia.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Seija Rantanen sanoo:

  ”Suomesta tehdään siis köyhä, jossa terveydenhuollon voimavarat menevät turvapaikkahomojen hoitoihin ja entistä useampi suomalainen vanhus on heitteillä eikä raha riitä kaikkien hoitamiseen.”

  Ja K24 siis hyväksyy nämä ’turvapaikkahomo’ -jutut, koska niitä julkaisee? Wow!

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Juhani Huttunen sanoo:

   Se oli Rautkosken käsitys homoseksuaalisuutensa tähden vainotuista turvapaikanhakijoista. Se oli hänen tapansa oikaista, ja mielestäni ilmaisu sai pysyä nyt sellaisena, koska se ei tarkoittanut, että kaikki turvapaikanhakijat ovat ”homoja” (haukkumasanana). Rautkosken käsitys homoseksuaalisuudesta on hänen omansa. En pidä siitä, mutta käsittelen suorasukaisesti aiheita, jotka herättävät tunteita, ja siksi pidän moderoimisen kynnystä korkeana.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Juhani Huttunen

  Olen toimittaja. Verkkolokikirjaani kirjoitan yksityishenkilönä, tällä tarkoitan kirjoittajan vastuuta sekä sitä, että tekstit ovat ärsyttävän pitkiä, koska en jaksa ajatella asioita tai mitenkään olla ammattimainen.