Vain kaksoiselämää, ei sen vähempää...

Kadehdi en niitä jotka luotuja on kaksoiselämään. 

Joskus tuntuu etten kunnolla saa eletyksi tätä yhtäkään     

Juice Leskinen

 

OULUSSA nainen synnytti vuosien varrella salaa viisi lasta, kaikki kylpyhuoneessa, ja jätti joka ainoan hoitamatta. Lasten ruumiit nainen kuitenkin otti talteen. Kellarikomeron kalman haju paljasti rikokset.

* * * * * * * * * *

ETELÄ-SUOMESSA seurakuntavirkaan vihitty nainen rupesi myymään Pyhän Hengen temppeliä eli omaa ruumistaan rahasta. Onko nainen pappi, diakonissa vai trolli, sitä emme vielä tiedä.  Teologisen tiedekunnan lehdelle (Kyyhkynen) antamassa haastattelussa nainen vakuuttaa, että roolit eivät koskaan sekoitu. Marialle ei ole mikään ongelma se, että aviomiehet hänen luonaan pettävät vaimojaan, tekevät huorin. Se kun ei ole hänen ongelmansa, vaan miesten on selvitettävä asiansa itse Jumalan ja puolisoittensa kanssa. Itse hän pitää  itseään ihan puhtaana pulmusena? Seksi on kivaa ja lisätienestit vielä kivempaa.

Marian mukaan hänen Rakkauden ammatilaisvastaanotollaan puhutaan enemmän elämän vaikeuksista kuin hengellisessä työssä konsanaan.

Entä jos Maria saisi ehkäisy-yrityksistä huolimatta lapsen jonkun asiakkaansa kanssa, niin mitäpä silloin mahtaisi käydä? Pitäisikö hän lapsen, abortoisiko vai antaisiko pois?

Kyyhkyläishaastattelusta kertoi K24-uutiset:  https://www.kotimaa.fi/artikkeli/kyyhkynen-kirkon-virassa-toimiva-myy-seksia/

* * * * * * * * * *

SAKSASSA  on  ns. Lapsiluukkuja, joihin voi jättää ei-toivotut vastasyntyneet. Tämä ei ole mikään uusi idea, vaan sananmukaisesti keskiaikainen. Toimisiko vastaava idea myös Suomessa?

http://yle.fi/uutiset/luukkuun_hylatyt_vauvat/6869153
En tarkoita, että meidän Suomessa tarvitsisi perustaa luostareita lapsiluukkuja varten. Pitäisikö Sosiaaliviraston seinään laittaa tällainen ”varakohtu”? Vai mitä muita keinoja meillä olisi, että tahattomasti lapsettomien heteroparien ja vauvoistaan eroon tahtovian epätoivoisten äitien intressit kohtaisivat?

YK:n lasten oikeuksien julistuksen (1959)  mukaan jokaisen lapsen tulisi saada syntyä toivottuna, mutta ainahan sitä voi julistaa ja sopii toivoa…

9 kommenttia

 • Hannu Kiuru sanoo:

  En ole unohtanut, että Joulun Lapsi Jeesus yritettiin myös tappaa… Tietäjien tuomista lahjoista saaduilla varoilla Jeesuksen perhe eli Egyptissä maan paossa kaksi vuotta…

  Ilmoita asiaton kommentti
 • May Roth-Edelmann sanoo:

  Ja ajattele, miltä tuntuu olla lapsi, jonka äiti on ollut erotiikan asiakaspalvelija ja isä joku erotiikan tarvitsija. Mikään ehkäisykeinohan ei ole 100 prosenttinen. Mahtavat rakennuspuut ja paljon rakkautta alusta saakka pienokaiselle, joka näin saa alkunsa.

  Kyllä itse löytyisin mieluummin siitä lapsiluukusta, ehdottomasti.

  Jos minulta kysyttäisiin, sanoisin, että kyseessä kaksi epävakaata persoonallisuutta, joissa toisella jo tämä kaksikasvoisuus on pettänyt oikeussaliin ja toisella kaikki tämä vielä edessä.

  On meillä joulujutut.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Hannu Kiuru sanoo:

   On kieltämättä rankat jutut, kaikkiaanhan tuossa on kolme eri uutista. Tuosta ensimmäisestä en tarkoituksella laittanut mitään linkkausta.

   Kakkostarinaa pidän trollina. Voihan olla, että tuollainen haastattelu on ”jonkun Marian” kanssa tehty, mutta puppua se voi joka tapauksessa olla.

   Lapsiluukku on mielestäni periaatteessa OK, mutta silti tuntuu vähän erikoiselta turvautua keskiaikaiseen menetelmään. Well, eikös se ollut niin, että niinkin ”sivistyneessä” paikassa kuin muinaisessa Hellaassa oli lasten heitteillejättö ihan arkipäiväinen käytäntö.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Elias Tanni sanoo:

  Tuosta antiikin Kreikan lastenhylkäämiskäytännöstä taitaa olla vähintään kahta eri mieltä, ainakin sen yleisyydestä. Nykyisin voitolla taitaa olla ajatus siitä, että vaikka tuollainen lapsen hylkäämisen mahdollisuus (perheenpään päätöksellä) olikin, oli sen käytännön vaikutus marginaalinen. Korjatkoon paremmin tietävät.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Hannu Kiuru sanoo:

   Vähän mä silloin 40 vuotta sitten ajattelinkin, että se yliopiston latinanmaikka saattoi viilata meitä herkkäuskoisia linssiin… Se sanoi silleenkin, että muinaisessa Roomassa oli kova verotus, mutta ei läheskään niin kova kuin meillä täällä Suomessa nyt. Lue: 1970-luvulla.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Reino Suni sanoo:

  Kaikki papit todennäköisesti elävät kaksoiselämää. Kirkkolain rippisalaisuus pykälä on ehdoton kuten eräässä toisessa ketjussa on todettu. Kuitenkin papit puhuvat jatkuvasti positiivisen ihmisarvostuksen puolesta.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Olen kiinnittänyt huomiota parin seksityötä tekevän naisen kertomukseen, molemmat käyttävät nimeä Maria. Mieltävätkö he itsensä Jeesuksen äiti Mariaksi vai Magdalan Mariaksi? En ole kuullut, että kukaan käyttäisi esim. nimeä Iisebel tai muita Raamatussa mainittuja naisten nimiä.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Martti Pentti sanoo:

   Raamatun nimistä pitäisin sopivimpana Rahabia. Hänet mainitaan Jeesuksen sukuluettelossakin. ”Joosua jätti henkiin portto Rahabin, hänen isänsä suvun ja kaikki muutkin hänen omaisensa, koska Rahab oli piilottanut tiedustelijat, jotka Joosua lähetti vakoilemaan Jerikoa. Rahabin suku elää israelilaisten keskuudessa vielä tänäkin päivänä.”

   Ilmoita asiaton kommentti
 • May Roth-Edelmann sanoo:

  Tuli tässä mieleeni illan päätteeksi ja ystäville joulutarinan lähettämisen jälkeen muuan kysymys.

  Raamatussa löytyy monta kertaa portto-sana, eikä mitään nimitystä miehille, jotka näiden henkilöiden palveluksia käyttävät. Mikä se olisi, mies, jolle ei vaimo tai raamatun aikoihin vaimot riittäneet?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Ruttopuiston rovasti Hannu Kiuru

  Nimeni on Hannu Kiuru, arvoni Ruttopuiston rovasti emeritus (67 v., 113 cm, 179 kg). Kirjoitan painavaa tekstiä elämän ja kuoleman asioista pääkaupunkiseudun näkökulmasta käyttäen tajunnanvirtatekniikkaa. Blogiarkistossa meikäläinen heiluu Liberona kirkon liukkaalla kentällä: http://blogiarkisto.kotimaa.fi/blogit/vanhat/blog/?bid=121