Tärkeä aloite

Ystäväni Emil Anton muistutti tästä jo aiemmin, mutta kertaus ei liene pahasta näin tärkeässä asiassa. Eli allekirjoittakaa, ystävät, tämä kansalaisaloite ja levittäkää siitä tietoa mahdollisimman laajalle. Tykätkää Facebookissa, twiitatkaa, lähettäkää sähköpostia, tekstareita, paperikirjeitä, kertokaa suullisesti.

Toimitaan nopeasti, sillä asialla alkaa olla jo kova kiire: Aloitteessa pitäisi tietääkseni olla 50 000 nimeä 23.11. mennessä, jotta eduskunta ottaa sen käsittelyyn. Toivottomuuteen ei silti ole vielä syytä: Parissa viikossakin ehtii vaikka mitä! Jos vaikkapa panisimme allekirjoitusvetoomuksen tekstiviestitse kolmelle ja pyytäisimme jokaista lähettämään viestin eteenpäin kolmelle, niin jo ketjun kymmenennet viestit voisivat tavoittaa lähes 60 000 henkilöä!

Perusteita sille, miksi näin kannattaa tehdä, voi lukea tarkemmin täältä, täältä, täältä, täältätäältä ja täältä.

  1. Kiitos Joona että otit tämän asian esille! Suomessa vaarallisin paikka lapselle ei ole autotie vaan kohtu! joka seitsemäs lapsi abortoidaan. 10 000 joka vuosi, ja 60 000 syntyy.Puoli miljoonaa vauvaa on abortoitu näiden 40 vuoden aikana.Miettikää kätilöksi opiskellutta naista, joka ryhtyi kätilöksi koska rakastaa lapsia. Hänet todettiin lapsettomaksi. Ja kätilönä hänet pakotetaan irtisanomisen uhalla tekemään abortteja.Suurimmat abortoitavat vauvat ovat suurempia kuin pienimmät keskoset. Miten se suurempi vauva ei ole ihminen, mutta keskonen on? Vauvalla lyö sydän jo viikon ikäisenä! Vauva reagoi musiikkiin, äidin ja tuttuihin ääniin ym jo kohdussa ja jo hyvin varhain. Kaikilla abortoitavilla vauvoilla on kädet, jalat, pää, sydän, ja tuntoaisti. Tuskallisempaa kuolemaa ei liene kuin vauvan kokema abortti. Ehkäisy ei todellakaan ole sama kuin abortti. ihmiselämä alkaa hedelmöittymisestä. Ja te jotka kannatatte aborttia-katsokaa youtubesta video aiheesta, jos kykenette, Ja miettikää, pystyisittekö itse siihen. Abortin sijaan tulee ehkäistä(suurin osa ei ole ehkäissyt lainkaan tai ehkäisy on pettänyt-jolloin pitäisi jälkiehkäistä, eli hakea katumuspilleri.)Yli 90 % aborteista johtuu tästä! Ei kannata mennä sänkyyn lainkaan, jos ei halua kantaa vastuuta mahdollisesta lapsesta. On fiksua odottaa avioliittoon.Abortin sijaan voi synnyttää lapsen ja antaa adoptoitavaksi! Lukiokaverini oli teiniäidin vahinkoraskaus, joka abortin sijaan koki adoption. Hän on kiitollinen elämästään ja toivoo että tästä puhuttaisiin enemmän, eikä heti painostettaisi aborttiin. Sitäpaitsi abortti tuhoaa usein vauvan äidin elämän: itsemurhariski tutkimusten mukaan kolminkertaistuu, masennus ja syyllisyys ja katumus ovat yleisiä-joskus romahdus tulee vasta vuosien päästä, vaikka aluksi tuntuisikin että kaikki on hyvin. Abortti on niin hirveä kokemus sekä äidille että henkilökunnalle ja myös moni isä kantaa lopun elämää syvää surua, kun äiti on halunnut abortin ja isä ei. Kyseessä on niin iso traumojen ja surun lähde, että pitäisi tehdä kaikkensa ettei näitä tarvitsisi tehdä yhtään!Ja äidin hengen ollessa vaarassa kyse ei ole abortista, vaan siitä, pelastetaanko äidin henki(lapsihan menehtyy jokatapauksessa!). Abortissa kaikki vain kärsivät, kuoleva vauva eniten. Ja sängyssä oli hauskaa muutaman kymmenen minuuttia? Onko se todella tämän arvoista?Allekirjoittakaa aloite!

Korteniemi Joona
Korteniemi Joonahttp://hulluinhuonelainen.wordpress.com
Helsinkiläinen teologian opiskelija. Lähetä palautetta: joona.m.korteniemi@gmail.com https://hulluinhuonelainen.wordpress.com/