Taivaan valtakunta.

Taivaan valtakunta kutsuu kirkon opin mukaan kaikkia kastettuja kirkollisveron maksajia. Jumala Jeesus tuomitsee meitä ihmisiä ja Jeesuksen kollega jumlan Pyhä Henki antaa sitten uuden ruumiin taivaan ikuiseen paratiisiin mentäessä. Siis kirkon oppiin vihkiytyneet saavat olla onnellisia vaikkapa juuri kastetun lapsensa poismenosta. Elämä maaplaneetallamme ei ole verraattavissa kirkon opin mukaan elämään uuden ruumiin kanssa taivaan paratiisissa.

” Hautajaiset ” ovat suuri onnen juhla kastetuille kirkollisveron maksajille. Tästä voi yksityiskohtaisemmin lukea rovasti Mateus Roton kirjoitukssista.

    • Kirjoitan tarkoituksellisesti koska toivon kirkon ymmärtävän oman oppinsa ennenkuin se on ” nolla-asteella ”. Meidän ihmisten elämän rikkaus on lähimmäisen rakkaus, ei helvetillä pelottelu. Kehitys menee positiiviseen suuntaan vaikka huomioiden kirkon jäsenmäärän kehitys.

    • Niin, kirjain kuolettaa vaikka lainattaisiin Kirjoituksista, eli Raamattu ei ole pätkätietoa vaan helminauha, kaikki toisiinsa liittyen.

  1. ”Taivaan valtakunta kutsuu kirkon opin mukaan kaikkia kastettuja kirkollisveron maksajia. ” – Tällä väitteellä ei ole minkäänlaista totuuspohjaa eikä sitä sarkasmina tai huumorina voi ymmärtää. Luterilainen opetus lähtee selkeästi siitä, että pelastus on tarjolla kaikille heille, jotka uskossa ovat ottaneet vastaan Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaiseksi Vapahtajakseen. Ajallisen kirkon veroilla tai niiden maksamisilla ei ole tekemistä pelastusasian kanssa. Pelastus aiheena on tärkeä meistä jokaiselle eikä sen kustannuksella tule pilailla.

    • Kaikki ihmiset ovat ihmisarvoltaan samanlaisia Korkeimman edessä. Kasteella ei ole mitään merkitystä samoin kuin jonkun henkilön ottaminen pelastajakseen.

Suni Reino
Suni Reino
Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.