Taivaan valtakunta.

Taivaan valtakunta kutsuu kirkon opin mukaan kaikkia kastettuja kirkollisveron maksajia. Jumala Jeesus tuomitsee meitä ihmisiä ja Jeesuksen kollega jumlan Pyhä Henki antaa sitten uuden ruumiin taivaan ikuiseen paratiisiin mentäessä. Siis kirkon oppiin vihkiytyneet saavat olla onnellisia vaikkapa juuri kastetun lapsensa poismenosta. Elämä maaplaneetallamme ei ole verraattavissa kirkon opin mukaan elämään uuden ruumiin kanssa taivaan paratiisissa.

" Hautajaiset " ovat suuri onnen juhla kastetuille kirkollisveron maksajille. Tästä voi yksityiskohtaisemmin lukea rovasti Mateus Roton kirjoitukssista.

6 kommenttia

 • Reijo Mänttäri sanoo:

  Pilailetko, koska ymmärrät asiat vai puhutko tarkoituksellisesti näin, koska et ymmärrä?

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Reino Suni sanoo:

   Kirjoitan tarkoituksellisesti koska toivon kirkon ymmärtävän oman oppinsa ennenkuin se on ” nolla-asteella ”. Meidän ihmisten elämän rikkaus on lähimmäisen rakkaus, ei helvetillä pelottelu. Kehitys menee positiiviseen suuntaan vaikka huomioiden kirkon jäsenmäärän kehitys.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Reijo Mänttäri sanoo:

   Niin, kirjain kuolettaa vaikka lainattaisiin Kirjoituksista, eli Raamattu ei ole pätkätietoa vaan helminauha, kaikki toisiinsa liittyen.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Sami Tammisalo sanoo:

  ”Taivaan valtakunta kutsuu kirkon opin mukaan kaikkia kastettuja kirkollisveron maksajia. ” – Tällä väitteellä ei ole minkäänlaista totuuspohjaa eikä sitä sarkasmina tai huumorina voi ymmärtää. Luterilainen opetus lähtee selkeästi siitä, että pelastus on tarjolla kaikille heille, jotka uskossa ovat ottaneet vastaan Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaiseksi Vapahtajakseen. Ajallisen kirkon veroilla tai niiden maksamisilla ei ole tekemistä pelastusasian kanssa. Pelastus aiheena on tärkeä meistä jokaiselle eikä sen kustannuksella tule pilailla.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Reino Suni sanoo:

   Kaikki ihmiset ovat ihmisarvoltaan samanlaisia Korkeimman edessä. Kasteella ei ole mitään merkitystä samoin kuin jonkun henkilön ottaminen pelastajakseen.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Reino Suni sanoo:

  Tässä yhteydessä voisi Matias Roto ystävällisesti kertoa antaako Pyhä Henki Jumala myös uuden ruumiin kadotukseen, helvettiin, meneville kuten minulle kirkon opin mukaan ?

  Korostan vielä, että kaikki ihmiset alkaen ensimmäisestä ihmisestä ovat ihmisarvoltaan yhtä arvokkaita Korkeimman Jumalan edessä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Reino Suni

  Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit