Seurakuntavaalit pidetään 20.11.2022

Muista käydä äänestämässä 20.11.2022. Oma vaaliesittelyni: Olen varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Linnainmaalta. Olen tottunut luovimaan erilaisten näkemysten välillä ja löytämään kompromisseja sekä esittämään rakentavia ideoita perustellusti yhteiseen käyttöön. Mielipidekirjoituksiani maan ja taivaan väliltä olet voinut lukea eri medioista ja kotisivuiltani Facebookista. Vapaa-aikana pidän virsipiiriä yhdessä puolisoni kanssa omassa kotitalossamme. Neljä vuotta meni virsikirjan laulamiseen kannesta kanteen, nyt jatkamme Viisikielisellä.

Jumalan olemassaolo ei ala vasta 18-vuotiaana. Usko Jumalan huolenpitoon ja kristillinen sanoma kuuluvat kaikenikäisille, myös lapsille. Kirkon tehtävä on kuuluttaa ja opettaa sanomaa Jumalan armosta ja toimia tämän sanoman mukaisesti. Kirkon tärkeimmät arvot ovat usko Jumalaan ja Jeesukseen, toivo paremmasta ja iankaikkisesta elämästä sekä rakkaus lähimmäisiin ja luomakuntaan.

Kotisivujani:

Wordpress: https://kaulahuiviblog.wordpress.com

Facebook: https://www.facebook.com/pasil.toivonen.5

Telegram: https://t.me/maajataivas

Kotimaa24: https://www.kotimaa.fi/blogit/jumalan-olemassaolo-ei-ala-vasta-18-vuotiaana/

Google Sites: https://sites.google.com/site/kaulahuivi/home

2 kommenttia

 • Jorma Hentilä sanoo:

  Ylläpito, haloo! Sallitteko blogipalstan taantua seurakuntavaalien ehdokkaiden itsekehun areenaksi?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Pekka Pesonen sanoo:

  Blogin olisin aiheesta kirjoittanut niin, etten olisi maininnut ehdokkuutta. Siinä olisi ihan hyvin ollut mahdollisuus kertoa mielipiteistään reilusti. En olisi käyttänyt palstaa noin avoimesti vaalityöhön. Blogista jäi mieleen nyt ainoastaa se, että se oli vain sitä vaalityötä. Muu teksti pyyhkiytyi mielestä, eikä kiinnostus herää.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Pasi Toivonen

  Olen kasvatuksen ammattihenkilö ja tietotekniikan käyttäjä Suomesta. Harrastuksia ovat liikunta, tietotekniikka, valokuvaus ja teologia.