Repent Finland

Työsähköpostiini tulee aika ajoittain viestejä otsikolla Repent Finland. Viesteissä kerrotaan afrikkalaisesta ”profeetasta” nimeltään Dr. Owuor.

Mistä ihmeestä on kyse? Luultavasti en ole ainoa kirkon työntekijä, joka saa samaa spämmiä.

 1. HERRAN PROFEETTA Dr. Owuor on JUMALAN aito Profeetta ja kaikki, mitä hän puhuu, tulee ISÄ JUMALALTA. HERRA on lähettänyt hänet saarnaamaan maailman neljään ääreen parannuksentekoa, synnistä pois kääntymistä, palaamista HERRAN pyhyyteen ja että meidän tulee olla aidosti ja kunnolla uudestisyntyneitä, sillä JEESUS on tulossa!

  Rammat kävelevät, sokeat näkevät, kuurot kuulevat, HIV Aids parantuu verestä ja valtuutetut valtion huippulääkärit todistavat kaiken tämän sekä monia JUMALAN ihmeitä tapahtuu hänen kokouksissaan, sillä hänen yllään on JUMALAN hyväksynnän sinetti. Samanaikaisesti hänen profetiansa täyttyvät maailmanlaajuisesti silmiemme edessä synnin tähden, sillä aika on lopussa ja kaikkien kaikkialla, myös uskovien, on tehtävä parannus ja puhdistettava häävaatteensa.

  Olen itse ollut tämän valtavan megasuuren Herätyksen keskellä Keniassa useaan kertaan todistamassa omin silmin tätä aitoa Lopunajan Herätystä ja sitä valtavan hyvää hedelmää, mitä se saa aikaan. Ihmiset tekevät parannusta, rikolliset palauttavat varastamiaan tavaroita, jopa muslimit vastaanottavat JEESUKSEN Herrakseen ja Vapahtajakseen ja monia ihmisiä vapautuu ja parantuu JEESUKSEN Veren voimasta. Aika on lopussa. Valtava Lopunajan Pyhän Hengen Herätys on täällä! On aika tehdä parannus myös täällä SUOMESSA ja valmistaa pyhä tie, MESSIAS on tulossa!

  Suosittelen kuuntelemaan JEESUKSEN Ristiin ja Vereen keskittyviä raittiita Raamatullisia saarnoja ja tietoa hyvää hedelmää täynnä olevasta Pyhän Hengen Herätyksestä:
  http://www.jeesusontulossa.fi

  Johanna Mattila

 2. Itse tulin uskoon ja vastaanotin Jeesuksen Herrakseni Profeetta Dr. Owuorin julistuksen kautta. Vapauduin päihteistä ja tein parannuksen kaikesta aivan kammottavasta syntielämästä ja rakkauteni Jeesukseen kasvaa kasvamistaan ja haluan julistaa nyt evankeliumia kaikille.

  On surullista, että joku mustamaalaa häntä, jota Herra käyttää voimallisesti itseni ja monien muiden kohdalla vastaanottamaan pelastuksen Jeesuksessa Kristuksessa ja kasvamaan uskossa. Kaikki mitä olen nähnyt ja kuullut on raamatullista, kaunista, pyhää ja hyvää.

  En ymmärrä, mitä pahaa siinä on, jos joku haluaa innoissaan Jumalan palo sydämessä todistaa ja kertoa väkevästä Herätyksestä muillekin, joka on alkanut? Näinhän Herra meitä kehottaa tekemään:

  ”Niin hän vastasi ja sanoi heille: ”Menkää ja kertokaa Johannekselle, mitä olette nähneet ja kuulleet: sokeat saavat näkönsä, rammat kävelevät, pitaliset puhdistuvat, kuurot kuulevat, kuolleet herätetään, köyhille julistetaan evankeliumia.” (Luuk. 7:22)

Hassinen Ville
Hassinen Ville
Kuopiolaissyntyinen ja neljänkymmenen alkupuolella oleva seurakuntapappi ja sivutoiminen tutkijanplanttu. Aikansa Pohjois-Karjalan laulumaita kierreltyään olen palannut kotiseuduilleni vaatimattomien (ja niitten oekeetten) ihmisten pariin Savoon Kuopion kupeeseen seurakuntapapiksi. Kirjoittelen osin seurakuntatyön näkökulmasta, milloin sitten eksyn naputtelemaan pohdiskellen ja sukeltelen syvempiin uomiin.