Raamatun kokoajien tavoitteet.

Yksinkertaisesti saada kaikki ihmiset oman valtansa alle. Määrättiin hävitettäväksi kaikki muu uskon aineisto. Ennenkaikkea gnostilaisuus, joka ei hyväksynyt ihmistä, ei miestä eikä naista, jumalaksi. Hyvin on tämä vallanhalu, oppi, säilynytkin aina meidän päiviin saakka. Nyt tosin ihmisten ajattekyvyn lisääntyessä tämä mentaliteetti on loppusuoralla.

Olen itse myös kokenut tämän Raamatun kokoajien toiminnan. Julkaisin vuonna 2010 teoksen ” Kristinsuskon kirja ” , joka poistettiin Suomalaisesta kirjakaupasta muutaman kuukauden myynnin jälkeen. Minulle ei kerrottu syytä.

Jeesus, gnostilaisuus, perustuu ihmisen sisällä olevaan jumalan henkeen.

  1. Ministeri Risikko ansaitsee tosi positiivisen tunnustuksen tästä toiminnastaan. Saattohoidon määrä tulee voimakkaasti lisääntymään elinkaaren noustessa ja tämän ajatteleminen eutanasioineen on jokaisen ihmisen oman hoitotahtonsa kannalta merkittävä asia. Se on myös yhteiskunnallisesti merkittävä tekifä. Tsemppiä vaan Paula Risikolle tämän kokonaisuuden eteenpäin viennissä.

  2. Vallanhalu…
    Tosiaankin, kun seurailee nykyistä jälkimodernia jälkikristillistä diskurssikulttuuria, voi vahvistua siitä ajatuksesta, että vallantahto se on, joka ”jyrää meitin”. Tuo mainittu vallantahto tosin nyttemmin on verhottu ”valtarakenteiden” kritiikiksi; mutta kritiikin tavoitteena tuntuukin olevan – paradoksaalista sinänsä – juuri vallan tavoittellu, vanhoja vallan rakenteita murtamalla luodaan tilaa synnyttää uusia rakenteita vallan välikappaleiksi. Apuna hyödynnetään uuskäsitteitä ja ja vanhojen merkitysten muuttamisella.

Kirjoittaja

Suni Reino
Suni Reino
Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.