Postaus nro 250 – jatkuuko vai loppuuko ja miten

Olen ollut blogistina K24:ssä kahdeksan vuotta. Kiitos K24:lle, kommentoijille ja lukijoille. Aiheita on nyt koossa 250, joissa on yhteensä noin tuhat kysymystä. Postauksiani on avattu keskimäärin 2377 kertaa ja niissä on ollut hyväksyttyjä kommentteja keskimäärin 67 kpl. Enimmillään yhdessä kirjoituksessa ”Kristuksen kirkko vai luopiokirkko” oli avauskertoja 27600 kpl. Suurin kommenttimäärä on ollut kirjoituksessa ”Jeesus Kristus – fundamentalisti” 464 kpl. Poistettuja kommentteja normaalisti on ollut 3 - 5 kpl / kirjoitus. Pyhä kaste -kirjoituksessa poistettiin (K24 ylläpito ja blogisti) yli 1000 nimimerkkien ja muiden asiattomia kommenttia. Päätekijä (joka käytti useita eri nimimerkkejä ja useita eri koneita) jätti riittävät jäljet (vaikka osasi eksyttää) ja hänet saatiin kiinni.

Miten olette kokeneet blogini?

Mitä aiheita olen käsitellyt liikaa ja mitä en ollenkaan (jota pitäisi käsitellä)?

Minkälainen on mielestäsi hyvä kysymys?

Minkälainen on mielestäsi hyvä blogi ja miten sinä haluat osallistua keskusteluihin?

Miksi olisi hyvä (tai ei ole hyvä), että jatkaisin blogistina?

 

Kaikki julkaistut blogini:

Juhan blogit

Blogiarkisto

 

29 kommenttia

 • Pekka Pesonen sanoo:

  Uskon elämän jännitteisyys tekee uskovan elämästä jännittävän seikkailun. Siitä ei muut voi tietää juuri mitään.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Heinilä sanoo:

  Tässä blogissa on neljä kommenttia saanut asiaton kommentti -ilmoituksen. Näistä ilmoituksen saaneista kaksi kommenttia on poistettu. Lisäksi on poistettu neljä muutakin nimimerkkien antamaa kommenttia.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Juha Heinilä sanoo:

  Aikaisempina vuosina oli useita kommentoijia K24ssä, jotka olisivat halunneet heittää minut pois K24stä. Onko tilanne muuttunut? Jos löytyisi jokunen joka haluaisi minun poistuvan blogistin paikalta, niin se voisi auttaa minua päätöksenteossa. Olisi hyvä jos saisi punnuksia vaakaan molemmille puolille, etukäteiskiitos.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Matias Roto sanoo:

  Juttusi ovat raikkaita.

  Jatka ihmeessä jos vain elämäntilanteesi ja ajankäyttösi myöten antavat.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Juha Heinilä sanoo:

   Kiitos palautteestasi, Matias. En löydä oikein syitä sille, että lopettaisin. Muistelisin , ennen oli useita, jotka toivoivat minun lopettavan, onko porukka vaihtunut vai mistä tämä kertoo? Pitää vielä odottaa, jos kuitenkin löytyisi henkilöitä, jotka eivät tue minua.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Juha Heinilä

  Olen IT-suunnittelija Vantaan Rajakylästä. Kuulun Pyhän Kolminaisuuden luterilaiseen seurakuntaan, joka on Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan Vantaan seurakunta. Luen mielelläni vanhoja hyviä luterilaisia kirjoja. Käsittelen blogissa kristityn elämää unohtamatta Raamattua ja Tunnustuskirjoja.

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit