Mitä pitää tehdä, että saisi syntinsä anteeksi?

Syntiä.

b2ap3_thumbnail_LUCAS_1.JPG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

85 kommenttia

 • Lauri Lahtinen sanoo:

  P. Paavalin 2. Epistola Korintilaisille 2

  1. Mutta sitä minä olen itselläni aikonut, etten minä taas murheella teidän tykönne tulisi. 2. Sillä jos minä teidät murheeseen saatan, kukas minua ilahuttaa, vaan se, joka minulta on murheelliseksi tehty? 3. Ja sen minä olen teille kirjoittanut, etten minä tultuani saisi niistä murhetta, joista minun tulis ilo saada; sillä minulla on senkaltainen uskallus kaikkein teidän tykönne, että minun iloni kaikkein teidän ilonne on.

  Jos helvettiin tuomitseminen saa aikaan sen, että ihminen ajattelee vakavasti pelastustaa ja ottaa sen vastaan, silloin se on iloinen asia, koska sen lopputulos on sielun pelastus.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Martti Pentti sanoo:

  ”Jos helvettiin tuomitseminen saa aikaan sen, että ihminen ajattelee vakavasti pelastustaan ja ottaa sen vastaan, silloin se on iloinen asia, koska sen lopputulos on sielun pelastus.” Niinpä, jos…! Entäpä, jos seurauksena on vain toivottomuus ja syvä tunne kelpaamattomuudesta? Pelastuuko kumpikaan, helvettiin toivottaja ja sinne toivotettu?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Lauri Lahtinen sanoo:

  Taitaa olla simpukka, joka ei avaudu, vaikka sisällä olisi miten arvokas helmi.. Jumala ei herätä ketään vain kiusatkseen, vaan pelastaakseen. Vaikka me ihmiset olemme joskus taitamattomia sananviejiä, siitä huolimatta. Jumala eikä Jeesus ei ole morsiamenryöstäjä. Vapaaehtoisesti he haluavat ihmisen antautuvan. Elikkä kipu on verrannollinen vastustuksen kanssa.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuomas Eskelinen sanoo:

  Lauri Lahtinen

  Elikkä kipu on verrannollinen vastustuksen kanssa.

  Näinkö lohdutat hoitokokousten uhreja?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Lauri Lahtinen sanoo:

  Suoraan kysymykseen suora vastaus: Kyllä! Ja voin sanoa ihan ilman tuskaa, koska olen itse läpikäynyt irtautumisprosessin vastaavasta. Jos en pysty olemaan raameissa, niin on mentävä raamien ulkopuolelle, se on näin simppeliä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Ilkka Kanniainen sanoo:

  Vietiin keskustelu taitavasti sivuraiteelle. Piti keskustella siitä mitä pitää tehdä, että saa syntinsä anteeksi. Jos yksinkertaisesti tuon raamatun kohdan ajattelee, niin pitää mennä sellaisen ihmisen (opetuslapsen) luo jolla on tuo Jeesuksen antama valtuutus antaa synnit anteeksi. Hän sitten joko kysyttäessä tai jopa ilman kysymistä (?) julistaa synnit anteeksi (absoluutio?). Voisiko tämä raamatun mukaan mennä näin? Saattahan se kyllä olla myös niin, että sellainen henkilö (opetuslapsi) meneekin henkilön luo joka haluaa syntinsä anteeksi .Sitä voidaan varmaan kutsua Jumalan johdatukseksi..

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Lauri Lahtinen sanoo:

  Ei se pitäisi olla vaikeaa lukea Korneliuksen kotiseuroista, jossa Pietari julistaa Kristusta. Ihmiset uskovat evankelöiumin ja Jumala puhdoistaa uskolla heidän sydämensä ja antaa Pyhän Hengen lahjan.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Eija Moilanen sanoo:

  Tai lukua loppuun. Kyllä minä ajattelen, että on ihan suora tie anteeksiantamukseen. Samalle jolle annettiin korotus pudotettiin alta aika yksikön ja käskettiin väistyä, kun hän ei ajatellut sitä mikä on Jumalan. Ainoa avain taivasten valtakuntaan on Jeesus Kristus, mutta kovuudella me voimme toisen ihmisen hetkeksi sitoa. Mutta on myös oma valinta suostuuko sidotuksi. Avain on myös kirjoituksien tunteminen.

  http://www.youtube.com/watch?v=KVRyVJkU7z8

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuomas Eskelinen sanoo:

  Eija Moilanen

  Mutta on myös oma valinta suostuuko sidotuksi. Avain on myös kirjoituksien tunteminen.

  Ikävä kyllä kaikki ihmiset eivät ole yhtä vahvoja, kuin te. Ehkä vahvoille ihmisille tyypillistä on, että he eivät pysty ymmärtämään heikkoja vaan syyllistävät heitä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Eija Moilanen sanoo:

  Tuomas Eskelinen et ymmärtänyt viestistäni yhtään mitään. Katso linkki ja ymmärrä tai ole ymmärtämättä. Hyvää yötä.

  Ilmoita asiaton kommentti