Mitä pitää tehdä, että saisi syntinsä anteeksi?

Syntiä.

b2ap3_thumbnail_LUCAS_1.JPG                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             

Edellinen artikkeli
Seuraava artikkeli
 1. P. Paavalin 2. Epistola Korintilaisille 2

  1. Mutta sitä minä olen itselläni aikonut, etten minä taas murheella teidän tykönne tulisi.
  2. Sillä jos minä teidät murheeseen saatan, kukas minua ilahuttaa, vaan se, joka minulta on murheelliseksi tehty?
  3. Ja sen minä olen teille kirjoittanut, etten minä tultuani saisi niistä murhetta, joista minun tulis ilo saada; sillä minulla on senkaltainen uskallus kaikkein teidän tykönne, että minun iloni kaikkein teidän ilonne on.

  Jos helvettiin tuomitseminen saa aikaan sen, että ihminen ajattelee vakavasti pelastustaa ja ottaa sen vastaan, silloin se on iloinen asia, koska sen lopputulos on sielun pelastus.

 2. Taitaa olla simpukka, joka ei avaudu, vaikka sisällä olisi miten arvokas helmi.. Jumala ei herätä ketään vain kiusatkseen, vaan pelastaakseen. Vaikka me ihmiset olemme joskus taitamattomia sananviejiä, siitä huolimatta. Jumala eikä Jeesus ei ole morsiamenryöstäjä. Vapaaehtoisesti he haluavat ihmisen antautuvan. Elikkä kipu on verrannollinen vastustuksen kanssa.

 3. Vietiin keskustelu taitavasti sivuraiteelle. Piti keskustella siitä mitä pitää tehdä, että saa syntinsä anteeksi. Jos yksinkertaisesti tuon raamatun kohdan ajattelee, niin pitää mennä sellaisen ihmisen (opetuslapsen) luo jolla on tuo Jeesuksen antama valtuutus antaa synnit anteeksi. Hän sitten joko kysyttäessä tai jopa ilman kysymistä (?) julistaa synnit anteeksi (absoluutio?). Voisiko tämä raamatun mukaan mennä näin? Saattahan se kyllä olla myös niin, että sellainen henkilö (opetuslapsi) meneekin henkilön luo joka haluaa syntinsä anteeksi .Sitä voidaan varmaan kutsua Jumalan johdatukseksi..

 4. Tai lukua loppuun. Kyllä minä ajattelen, että on ihan suora tie anteeksiantamukseen. Samalle jolle annettiin korotus pudotettiin alta aika yksikön ja käskettiin väistyä, kun hän ei ajatellut sitä mikä on Jumalan. Ainoa avain taivasten valtakuntaan on Jeesus Kristus, mutta kovuudella me voimme toisen ihmisen hetkeksi sitoa. Mutta on myös oma valinta suostuuko sidotuksi. Avain on myös kirjoituksien tunteminen.

  http://www.youtube.com/watch?v=KVRyVJkU7z8

Kirjoittaja