”Miksi on tärkeää johdattaa ihmisiä sisälle Jumalan valtakuntaan?”

Juha Heinilä esittää blogissaan, miten tärkeää ihmisiä on johdattaa Jumalan valtakuntaan.

 1. Jos ihminen ei kuule kristinuskosta tai pelastuksesta, joutuuko ihminen silti kadotukseen?
 2. Jos ihminen joutuu kadotukseen siitä huolimatta, ettei ole saanut edes mahdollisuutta saada uskoa, niin miksi kukaan palvoisi sellaista Jumalaa tai väittäisi Häntä hyväksi?

Joten: Miksi itse asiassa on tärkeää johdattaa ihmisiä Jumalan valtakuntaan?

 

 

 

51 kommenttia

 • Pekka Pesonen sanoo:

  ”Väitän” piti olla väität.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • kimmo wallentin sanoo:

   Tiedän vain sen, etten tiedä (Sokrates).

   Siksi kysyinkin, vaan en ole vastausta – edes kannanottoa – saanut keltään viisaalta uskovaiselta kysymykseeni miten ennen Jeesusta 300 000 vuoden aikana eläneet ja kuolleet miljardit ihmiset ovat voineet uskoa Jeesukseen pelastuakseen, jos hänestä ei tiedetty vielä mitään? Jos usko Jeesukseen on pelastumisen ehto, niin eihän noilla ennen Jeesusta eläneillä ole silloin ollut mitään mahdollisuutta ”pelastua”.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Martti Pentti sanoo:

  Mietin otsikon ajatusta. Onko ihmiset johdatettava Jumalan valtakuntaan vai tuotava Jumalan valtakunta ihmisten luo? Ilmaisut tarkoittavat ehkä pohjimmiltaan samaa, mutta vivahde-ero voi olla tärkeä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Antero Syrjänen

  Olen 70-luvun lopulla syntynyt nuori mies läntisestä Suomesta. Perheeseen kuuluu vaimo ja muutama pörröinen lemmikki. Synnyin Jehovan todistaja -sukuun ja -perheeseen. Blogeissani tulen käsittelemään, ainakin aluksi, elämää Jehovan todistajien maailmassa ja ympäristössä. Jos haluat kysyä todistajuudesta (tai ottaa muuten yhteyttä) yksityisemmin, sähköpostiosoite on: tantero.syrjanen@gmail.com