Kolmiyhteinen jumala.

Ikä näköjään tekee tepposia näissä kirjoituskuvioissa.

Kolmiyhteinen jumala merkitsee, että se on toiminuta alusta alkaen maailmankaikkeuden luomisessa. Siis ihminen Jeesus- ihminen on ollut luomassa tätää kaikkeutta miljardeja vuosia sitten. Muut ihmiset ovat ilmestyneet noin muutama satatuhatta vuotta sitten tutkijoiden nykyisten tulosten perusteella. Jeesus on siellä istunut isänsä oikealla puolella koko ajan.

Jeesus tuli tosiaan noin 2000 vuotta sitten tänne planeetallemme. Tuli ei syntynyt.Nautti äidin maidosta ja ennenkaikkea henkisesti ja fyysillisesti elämänsä rakastetun Marian kanssa. Vaikka omien lastensa kanssa ? Paluu takaisin sitten. Toiminta-aika oli täällä noin vuosi tutkijoiden mukaan. Mitä hän sai konkreettisesti aikaan meidän ihmisten jokapäiväisessä elämämässä ? En tiedä ihmisten elämän olosuhteita eneen Jeesusta tuhansien, kymmenien tuhansien, vuosien aikana, mutta uskoisin, että Jeesuksen jumala ominaisuudessa aikaansaannokset olivat mitään sanomattomia.

Pyhä Henki. Hän on voisi sanoa täysin meidän maanpäällisten jumalien, pappien, talutusnuorassa. Jos pappi ei suorita ihmiselle kastetta niin hän joutuu kirkon opin mukaan helvettiin, johon Pyhä Henki ei voi vaikuttaa. Jos pappi antaa kasteen niin silloin Pyhä Henki antaa uuden ruumiin kirkon opin taivaaseen. Se tosin edellyttää jatkuvaa rahallista suoritusta kirkolle.

Kolmiyhteisen jumalan kirkko vahvisti Nikean ja Konstantinopolin kirkolliskokouksissa.

Itse uskon yhden Korkeimman olemassaoloon,mikä se sitten onkaan josta on Raamatussakin muutamia Jeesuksen toteamuksia.

3 kommenttia

 • Reino Suni sanoo:

  Uuden blogin teksti olisi pitänyt lisätä tähän. Tälläistä elämä on !

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Erkko Järvinen sanoo:

  Reino Suni. Mitä Jeesus merkitsee sinulle ? Onko Jeesus sinun Vapahtajasi ? Sinun on mahdollista varustautua tulevaisuuden ja iäisyyden varalle ottamalla Jeesus vastaan omana Vapahtajanasi. Hän rakastaa sinua, haluaa olla kanssasi ja johdattaa sinut läpi kaikkien kohtaamiesi vaikeuksien. Raamattu sanoo meille, että Jumala on rakkaus ( 1. Joh.4: 8). Hän itse on rakkauden Henki ja Hän rakastaa sinua ja haluaa sinun tuntevan, kokevan ja nauttivan rakkaudestaan. Mutta Jumala on niin suuri, niin kaikkivaltias, ettei ihmisjärki kykene Häntä ymärtämään. Juuri tästä syystä Hän lähetti maailmaan oman Poikansa Jeesuksen: osoittamaan meille Hänen rakkauttaan ja auttamaan meitä ymmärtämään, millainen Hän itse, Jumala, on.

  “Sillä niin on Jumala maailmaa ( sinua ja minua) rakastanut, että Hän antoi ainokaisen Poikansa, ettei yksikään, joka häneen uskoo, hukkuisi, vaan hänellä olisi iankaikkinen elämä.” ( Joh. 3: 16 ).

  Annnatko Hänelle mahdollisuuden? Hän odottaa. Rukoile vilpittömästi seuraava yksinkertainen rukous: Rakas Jeesus, pyydän Sinua tulemaan sydämeeni. Anna minulle anteeksi kaikki pahat tekoni ja anna minulle iankaikkisen elämän lahja. Auta minua rakastamaan Sinua ja auta minua jakamaan Sinun rakkautesi ja totuutesi muiden ihmisten kanssa. Amen.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Reino Suni
  Reino Suni

  Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Katso kaikki

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit