Mielenterveyskuntoutujien kohtelusta

Mielenterveyskuntoutujilta pitäisi yleisesti pyytää anteeksi heidän syrjintäänsä ja ennakkoluuloista kohteluaan, jotka yhä edelleen jatkuvat yhteiskunnassa ja seurakunnissa. Ihmisten pitäisi myös tehdä parannus tästä kaikesta ja pyrkiä muuttamaan käytöstään näkyvästi ihan käytännön tasolla.

27 kommenttia

 • Mika Rantanen sanoo:

  Kristus on Jumalan Karitsa, joka ottaa pois maailman synnin. (Joh. 1:29, 36) Sillä ihmisellä, joka uskoo Kristukseen, on hän, joka on ottanut pois maailman synnin. Jos kerran maailman synti on otettu pois, on se otettu pois minunkin kohdaltani, joka uskon häneen. Jos synti on otettu pois, on siis vihakin otettu pois, ja jos viha, niin myös kuolema ja kadotus; ja synnin tilalle on tullut vanhurskaus, vihan tilalle sovitus ja armo, kuoleman tilalle elämä ja kadotuksen tilalle iankaikkinen autuus (eli iankaikkinen pelastus, pelastuminen, onni ja onnellisuus).

  Armon välähdyksiä Lutherin seurassa, Uusi Tie, s. 56, 2004. Sulut ovat allekirjoittaneen lisäys.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Kun olen heikko, silloin minä olen väkevä. 2. Kor. 12:10

  Tällainen on Jumalan tie. Me etenemme kulkemalla taaksepäin, me vahvistumme tulemalla heikoksi, me viisastumme olemalla tyhmiä.

  F. Whitfield

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Ilman Kristusta. Ef. 2:12

  Ilman toivoa joka ilahduttaisi, johtajaa joka ohjaisi, ystävää joka neuvoisi, armoa joka kantaisi, taivasta joka ottaisi vastaan ja Jumalaa joka lohduttaisi.

  Tuntematon

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Joka luulee seisovansa, katsokoon, ettei lankea. 1. Kor. 10:12

  Enkelit lankesivat taivaassa, Aadam paratiisissa, Pietari Kristuksen seurassa.

  Theophilus Polwheile

  Ilmoita asiaton kommentti