SOVI, ÄLÄ SODI, PUTIN! (Make the Love Song, not War!)

 

Putin, Putin, olet liikaa lukenut Neuvosto-Venäjän historiaa ja luulet nyt olevasi ties mikä menneen ajan yksinvaltias, joka haluaa saada kaiken oman peukalonsa alle. Sinulla on jo Kreml, miksi pitäisi vielä olla Krim? Etkö, Ison Itäisen Naapurin Setä, tunne tätä Mini-Suomen Rauhaa rakastavaa periaatetta:

tipiviha

Kädenvääntö olisi ihan hyvä tapa selvitellä välejä naapureitten kanssa. Voisit mitellä voimiasi vaikka Suomi-neidon kanssa hauberiskabassa. Voittaja saa krimiturkin (siis lämpimän vaatteen, ei Krimiä ja Turkkia).

kädenvääntö

Jos sinun on ihan pakko kalistella sapeleita ja turvautua nykyaikaisempiinkin tappovehkeisiin, niin emmekö voisi sopia, että seuraavaan maailmansotaan kukin joukkue osallistuu vain yhdellä sota-aluksella? Yksi soturi / maa kaikkien muitten puolesta. Turha tässä on tarpeettomasti verta vuodattaa. Antaa sotilaitten loikoilla kasarmeilla Aku Ankkaa lukien. Siviilit voisivat tehdä kotonaan kevätsiivouksiaan kaikessa rauhassa.

sota-alus

Lajitovereitten teurastus on jotenkin niin eilistä. Tänä päivänä maailma valloitetaan voittamalla kansainvälisiä laulukilpailuja.  Sinäkin voisit pistää peruukin päähän, ottaa valkoisen kitaran käteen ja laulaa Alla Putinovana kauniita lauluja rauhasta ja rakkaudesta.

Alla Putinova

Päätä siis pian, Putin, millaisena miehenä tahdot itse  jäädä historiaan. Ota kiireesti pois se herne, jonka vedit nenääsi Sotsin talviolympialaisissa! Ja sen Suomen rajalle pykäämäsi uuden sotaleirinkin voisit purkaa. Kiitos jo etukäteen.

 

10 kommenttia

 • Hannu Kiuru sanoo:

  Voi olla, että jos ihan huonosti käy, niin seuraava postaukseni tulee (jos tulee) Siperiasta…

  Armoa, ei Siperiaan! Armoa ei, Siperiaan!

  Ilmoita asiaton kommentti
 • May Roth-Edelmann sanoo:

  Katupoikuus +KGB-koulutus+ narsismi =???????

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuula Hölttä sanoo:

  May-Roth Edelman :”Katupoikuus +KGB-koulutus+ narsismi =???????”

  Olen lukenut Putinin muistelmat, joissa hän nimeää ihanteekseen mm. Pietari Suuren. Ilmeisesti hänen nykyinen(kin) persoonallisuutensa on seuraus kadulla elämänsä aloittaneen ”pienen pojan haaveesta” olla joskus kuin ”lentäjän poika, lähes sankari siis itsekin”, joka ”lentäisi korkeammalle kuin muut, vielä isäänsäkin paremmin.”

  Nuorena hän kertoo kuunnelleensa Beatles-yhtyettä, ja kun olen sitä mieltä, että kukaan kyseistä yhtyettä kuunnellut ei ole todella paha, niin tässä ”terveiseni” hänelle:

  http://www.youtube.com/watch?v=WcBnJw-H2wQ

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Hannu Kiuru sanoo:

  Muuttuneen Putinin edesottamuksiin pystyy vastaamaan samalla mitalla vain Uusittu Obana. Katso video:

  http://www.iltalehti.fi/iltvuutiset/20140310038529125_v0.shtml

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Ruttopuiston rovasti Hannu Kiuru

  Nimeni on Hannu Kiuru, arvoni Ruttopuiston rovasti emeritus (67 v., 113 cm, 179 kg). Kirjoitan painavaa tekstiä elämän ja kuoleman asioista pääkaupunkiseudun näkökulmasta käyttäen tajunnanvirtatekniikkaa. Blogiarkistossa meikäläinen heiluu Liberona kirkon liukkaalla kentällä: http://blogiarkisto.kotimaa.fi/blogit/vanhat/blog/?bid=121