Lähetyssaarnaaja ja leijona

Toivottavasti kukaan ei pahoita mieltään seuraavasta. Lähetyssaarnaaja liikkui kävellen jossain Afrikan viidakossa. Yhtäkkiä hän näki leijonan, joka kyyristyi hyökätäkseen hänen kimppuunsa. Nopeasti lähetyssaarnaaja rukoili, että leijonasta tulisi kristitty. Silloin leijona risti tassunsa ja rukoili: "Siunaa Jeesus ruokamme."

13 kommenttia

 • Mika Rantanen sanoo:

  Minä olen sinun kanssasi ja varjelen sinua, missä ikinä kuljet, ja saatan sinut takaisin tähän maahan. 1. Moos. 28:15

  ”Sinun kanssasi” – yhteyttä, ”varjelen sinua” – huolenpitoa, ”saatan sinut” – johdatusta.

  D. L. Moody

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Saarnatkaa evankeliumia kaikille luoduille. Mark. 16:15:

  Kun uskomme saavamme Kristuksen kautta synnit anteeksi ja iankaikkisen elämän, niin se myöskin tapahtuu. Kun uskomme, että Jumala on Kristuksen tähden meille armollinen ja laupias, niin hän myöskin on todella armollinen ja laupias.

  Martti Luther, Huonepostilla, s. 617, SLEY, 1902.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Mika Rantanen sanoo:

  Olkoon siis teille tiettävä, miehet ja veljet, että hänen kauttansa julistetaan teille syntien anteeksiantamus. Apt. 13:38.

  Jos nyt tämä on varmaa ja totta, että meillä syntisillä, sinulla ja minulla, on syntien anteeksiantamus Kristuksen veren kautta, kuinka synnit sitten voivat kadottaa meidät? Jos ne on sovitettu ja anteeksi annettu, niin eihän niitä enää oteta ensinkään lukuun, aivan kuin niitä ei enää olisikaan, ei taivaassa eikä maan päällä. Niin, sanot, mutta minulla on syntejä tänäkin hetkenä? Vastaus: varmasti kyllä, se on totta, mutta sinulla on myös syntien anteeksiantamus vielä tänäkin hetkenä ja joka hetki.

  Fredrik Gabriel Hedberg (1811-1893), ARMOA ARMOSTA, s. 10 -11, Sley, 1966. Ks. Uskonoppi Autuuteen, s. 55-56, SLEY, 1986.

  Ilmoita asiaton kommentti