Kristillinen oppi, usko.

Kristillinen usko perustuu pohjimmiltaan elämämme realismiin. Sen  " sanansaattaja "  tavallinen ihminen Jeesus vahvisti sanomallaan. "  Lähimmäisen rakkaus. Siinä on kaikki laki ja profeetat "   Myös tästä vedettävä käsity " taivasten valtakunta on sisäisesti teissä ".  Lähimmäisen rakkauden geenit, hengen,  me saamme jokainen ihminen syntyessämme tänne maailmaan. Ilman näitä geenejä  ei ihmiskunta, koko luomakunta, jatkaisi olemassaoloaan.

Siis lähimmäisen rakkaus on taivasten valtakuntaa. Taivasten valtakunta muodostaa käsityksensä meidän jokaisen ihmisen lähimmäisen rakkauden merkityksen ymmärtämisestä ja sen noudattamisesta.  Sen käsityksen me saamme tietoomme  jos saamme poislähtömme jälkeen tästä maailmasta. Luonnollisesti tämä on uskoa, totuus selviää todella jos selviää palveluksensa tehneen ruumiimme lähdön jälkeen.

 


Kirkon oppi. Sen valitsema ihminen jumalakseen seuraa ja tuomitsee päivittäin  meitä nykyisin eläviä 7,5 miljardia ihmistä  samoin kuin viimeisen 2000 vuoden aikana eläneitä 40 miljardia ihmistä,.  Ennen häntä eläneet 60 miljardia ovat tämän ulkopuolella.  Samalla hän isänsä kanssa hallitsee maailmakaikkeuden miljardeja galakseja niissä olevine miljardine planeettoineen.

Kirjoittaja

Reino Suni

Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

Kirjoittajan viimeisimmät blogit

Kirjoittajan luetuimmat blogit

Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit