K24 – Juhan blogi

Kiitän tasapuolisesti kaikkia lukijoita ja omalla nimellä kommentoineita. Olen 10 vuotta pitänyt blogia K24:ssä, tosin vaihtelevalla menestyksellä. Alkuaikana oli joillakin blogisteilla blogini jälkeen varjoblogeja, joissa käsiteltiin minua ja blogiani. Tänäpänä on ollut tässä mielessä rauhallisempaa. Olen julkaissut 290 kirjoitusta, joissa on ollut keskimäärin 65 kommenttia. Eniten lukukertoja on ollut Kristuksen kirkko vai luopiokirkko kirjoituksessa, jossa oli klikkauksia yli 27000 kertaa. Eniten kommentteja 465 kpl oli Jeesus Kristus – fundamentalisti -kirjoituksessa. Poistettuja kommentteja normaalisti on 3 – 5 kappaletta / kirjoitus. Pyhä kaste kirjoituksessa poistettiin K24 ylläpidon ja blogistin toimesta yli 1000 kommenttia, joista suurin osa oli nimimerkkien kommentteja. Nimimerkkejä on vieraillut 10 vuoden aikana satoja blogillani, mutta monesti samat henkilöt on käyttänyt useampaa eri nimimerkkiä. Olen pyrkinyt poistamaan blogiltani kaikki nimimerkkien kommentit, sen jälkeen kun nimimerkkien käyttö kiellettiin, mutta epäilemättä osa nimimerkkien kommenteista on jäänyt, – valitettavasti, – muttei tarkoituksella.

Parempi otsikko olisi K24 – Juhannus blogi. Joten mennäänpä siihen aiheeseen.

Johannes Kastajan syntymäpäivä on juhannuksena, mutta voisiko ajatella, että Johannes Kastaja uudestisyntyi ennen syntymäänsä?

Miksi Johanneksen lyhyt julkisen toiminnan aika oli merkittävä?

Milloin Johannes julisti evankeliumia Jeesuksesta Kristuksesta?

Entä meidän aikana, miksi on tärkeää, että julistetaan kokonaista Jumalan sanaa lakia ja evankeliumia?

 

Kaikki julkaistut blogini:

Juhan blogit

Blogiarkisto

 

    • Ari, pyydän, ettet kommentoi blogillani. Minä joudun poistamaan kommenttejasi, koska en pidä sinua kristittynä, kun olet kirkkojen ulkopuoluolella ja tekosi eivät todista muuta kuin vihaa. Minua harmittaa, kun tulet pitäämään omaa räksytyskonserttiasi blogilleni. Toivon, että kirjoittaisit oman blogisi, jota olet luvannut kirjoittaa useasti. Vielä sitä blogia ei ole näkynyt. En näe sitä, että kukaan lukija rakentuisi sinun kommenteistasi.

      Toivottavasti osa Arin kommenttien poistamisesta selkeyttävät kommenttiketjua. Anteeksi kaikille nämä viivästyneet poistot. Olisi pitäny aiemmin tehdä tämä.

Juha Heinilä
Juha Heinilä
Olen IT-suunnittelija Vantaan Rajakylästä. Kuulun Pyhän Kolminaisuuden luterilaiseen seurakuntaan, joka on Suomen evankelisluterilaisen lähetyshiippakunnan Vantaan seurakunta. Luen mielelläni vanhoja hyviä luterilaisia kirjoja. Käsittelen blogissa kristityn elämää unohtamatta Raamattua ja Tunnustuskirjoja.