Jumala viestijänä

Kuinkas Jumala viestii nykyisenä aikana?

Hän on ollut aikaansa edellä jo menneinä aikoina ja modernin ajan tapaan on delegoinut sen muiden vastuulle. Tosin hän toimii sillä edellytyksellä, että hän antaa viestin, joka on välitettävänä eteenpäin.

Laaja delegointi on nykypäivälle fiksu ratkaisu, koska se mahdollistaa monikanavaisen viestinnän - verkkosivut, some, mainokset, lehtipuffit, tekstareita, puhelut, kaverille kertominen, tv-viestit ostoskeskuksissa seurakunnan viestimasiinoissa, lehtijutut.

Miten monella tavalla Jumala viestii Raamatun lisäksi kristittyjen ja kirkkojen ynnä seurakuntien kautta?

2 kommenttia

 • Matias Roto sanoo:

  Ville

  Kiitos blogistasi

  Suuremmoista on myös tietää että Jumalan viesti ei jäänyt vain sanoiksi vaan tuli lihaksi Sanassa, Jeesuksessa Kristuksessa,

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Ville Hassinen

  Kuopiolaissyntyinen, reilu nelikymppinen puolikieppeillä oleva seurakuntapappi ja sivutoiminen tutkijanplanttu. Aikansa Pohjois-Karjalan laulumaita kierreltyään olen palannut kotiseuduilleni vaatimattomien (ja niitten oekeetten) ihmisten pariin Savoon Kuopion kupeeseen, seurakuntapapiksi Ylä-Savoon. Kirjoittelen osin seurakuntatyön näkökulmasta, milloin sitten eksyn naputtelemaan pohdiskellen ja sukeltelen syvempiin uomiin.