Jos Jeesuksella ja apostoleilla olisi ollut kännykät…

Jesus selfie

 

…niin miten se olisi vaikuttanut  ilosanoman eteenpäinvientiin?

Voitko kuvitella? Tohditko kertoa toisille?

Nyt pilke  silmäkulmaan, kieli poskelle  ja satuilemaan...!

 

 

Kuvateksti: Jeesus antoi seuraajilleen esikuvan...

24 kommenttia

 • May Roth-Edelmann sanoo:

  Jaan täysin tuskasi. Kaikkien yhteiskuntien rakenteissa toimii aina lopulta joku ihminen, joka ei näe, ei kuule, ei tajua muuta kuin pykälät ja jolla on usein sydämen paikalla kivi.

  Työttömyysilmoitustakin tehtäessä jotkut työkkärin tädit eivät hyväksy yhtäläisyysmerkkejä, vaan joka päivän kohdalle on kirjoitettava sana työtön.

  Kotikylänikin raitilla olisi Jeesuksella ihmeteltävää.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuomo Hämäläinen sanoo:

  Toki pahat kielet ovat kertoneet että ihmeet vähenivät kun kameratekniikka parani, ja nousivat uuteen kukoistukseen heti kun photoshop iski kuvioihin. Mutta oletetaan että Jeesus ei käyttänyt photoshoppia.

  Jos Jeesus olisi käyttänyt internettiä, kuulisimme ihmekertomuksia siitä miten hänen blogiinsa ei koskaan ilmestynyt mainoksia. (Ihme, jonka rinnalla vesi viiniksi on pieni ihme.) Hänen bloginsa saattaisi saada neljä ylläpitäjää. Tai kaksitoista.

  Jos Jeesuksella olisi ollut kännykkä, emme puhuisi apostolinkyydistä kävelynä. Sillä Jeesus kirjoittaisi tekstiviestinsä peukalokyydillä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Ruttopuiston rovasti Hannu Kiuru

  Nimeni on Hannu Kiuru, arvoni Ruttopuiston rovasti emeritus (67 v., 113 cm, 179 kg). Kirjoitan painavaa tekstiä elämän ja kuoleman asioista pääkaupunkiseudun näkökulmasta käyttäen tajunnanvirtatekniikkaa. Blogiarkistossa meikäläinen heiluu Liberona kirkon liukkaalla kentällä: http://blogiarkisto.kotimaa.fi/blogit/vanhat/blog/?bid=121