Fakta juutalaisista

Ei kelvannut kommenttini toiseen blogiin, joten tuon ajatukseni esille näin omassa blogissa.

 

Siis Jeesus lausui fariseuksille ja kirjanoppineille seuraavasti:

 

Matt. 13:15 
Sillä paatunut on tämän kansan sydän, ja korvillaan he työläästi kuulevat, ja silmänsä he ovat ummistaneet, etteivät he näkisi silmillään, eivät kuulisi korvillaan, eivät ymmärtäisi sydämellään eivätkä kääntyisi ja etten minä heitä parantaisi.'

 

Vaikka siis juutalaisilla oli kaikki edellytykset inhimillisesti ymmärtää Jeesuksen tulo, heillä oli lupaukset, ympärileikkaus ja kirjoitukset, niin he eivät kuitenkaan sitä ymmärtäneet, paatuneen sydämen takia.

 

Jeesus julisti parannusta eli kaikkien tuli nöyrtyä tunnustamaan tehneensä syntiä eli olevansa syntisiä, tähän eivät varsinkaan fariseukset ja kirjanoppineet nöyrtyneet ja vaikka kansa ilolla otti Jeesuksen vastaan ja nautti Hänen ihmeteoistaan ja tunnustivat syntinsä eli tekivät parannusta ja ottivat kasteen, niin kuitenkaan he eivät ottaneet Jeesuksen Sanoja vastaan vaan lopulta kansakin huusi "ristiinnaulitse, ristiinnaulitse".

 

Kuitenkin muutama nöyrtyi ja teki parannuksen ja näin evankeliumi sai eteenpäin viejiä.

Sitten helluntaina tapahtui Pyhän Hengen vuodatus, jolloin opetuslasten ymmärrys Jeesuksen Sanoihin aukesi, siis vasta Pyhän Hengen kautta he pystyivät ymmärtämään Jeesuksen Sanoja ja näin he myös saivat voiman olla Jeesuksen todistajina.

 

Kuinka paatuneen sydämen voi hoitaa, ainoa lääke on evankeliumi ja sen avaa Pietari helluntai saarnassaan selkeästi:

 

38 Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan.
39 Sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu ja kaikille, jotka kaukana ovat, ketkä ikinä Herra, meidän Jumalamme, kutsuu." (Ap.t.2)

 

Siis tänä päivänäkin juutalaisilla on paatunut sydän kunnes he yksitellen ottavat vastaan Jeesuksen Sanat ja tekevät parannuksen ja ottavat kasteen ja saavat syntinsä anteeksi ja Pyhän Hengen lahjan.

 

Samoin on pakanoille, jokaisen tulee nöyrtyä parannukseen, ei ole mitään ihmelääkettä paatuneeseen sydämeen vaan jokaisen on nöyrryttävä parannukseen käskihän Jeesus julistaa:

 

Luuk. 24:47 
ja että parannusta syntien anteeksisaamiseksi on saarnattava hänen nimessänsä kaikille kansoille, alkaen Jerusalemista.

 

3 kommenttia

 • Pekka Pesonen sanoo:

  Onnea ja menestystä blogistien ihmeelliseen maailmaan.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Ari Pasanen sanoo:

  Pekka kiitos toivotuksesta.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Ari Pasanen sanoo:

  Blogin tarkoituksena oli esittää etteivät Jeesuksen ajan ”viisaat ja ymmärtäväiset” fariseukset ja kirjanoppineet löytäneet Jeesusta kirjoituksista, siis heiltä oli salattu evankeliumi niinkuin Jeesus selkeästi Sanoo:

  Matt. 11:25 Siihen aikaan Jeesus johtui puhumaan sanoen: ”Minä ylistän sinua, Isä, taivaan ja maan Herra, että olet salannut nämä viisailta ja ymmärtäväisiltä ja ilmoittanut ne lapsenmielisille.

  Entä tänä päivänä voivatko tämän päivän ”viisaat ja ymmärtäväiset” löytää Jeesuksen Raamatusta, eivät voi vaan edelleenkin Jumala salaa evankeliumin heiltä ja ilmoittaa niille jotka sen ottavat nöyrtyen lapsenmielisiksi.

  Siis tämän päivän korkeasti koulutetut ”teologit” tuovat kyllä ”faktoja” esille mutta niissä ei ole elämää eikä rakkautta mukana.

  Hedelmistä puu tunnetaan eli kun ”nähdään” huonoa hedelmää niin sieltä ei voi löytää rakkautta eikä iankaikkista elämää, siis mitkään voimat ja selitykset (perisynti) eivät kumoa tätä, rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa ymmärtäähän sen jokainen pieni lapsikin joka toteaa ettei isä rakasta äitiä kun lyö tätä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit