Etusivu auki!

pro etusuivu

Kotimaa Pron etusivu on nyt avoinna eli sitä pääsee vapaasti katsomaan. Aiemmin etusivu oli suljettu muilta kuin tilaajilta.

Etusivulta näkee millaisia juttuja Kotimaa Prossa on, tosin aivan kaikki jutut eivät tule etusivulle. Esimerkiksi nimitysuutiset ja tuomiokapitulien päätökset löytyvät Kirkon töissä -osion alta. Kaikki Kotimaan Pron videot on katsottavissa sivuston kautta vapaasti.

Jos Kotimaa Prossa ja Kotimaa24:ssä näyttää olevan sama juttu, niin Pron juttu on yleensä seikkaperäisempi ja taustoittavampi.

Kotimaa Pron etusivu tulee olemaan avoinna myös jatkossa.

Tervetuloa tutustumaan: Kotimaa Pro

- - -

Ensi vuoden alussa Kotimaa- tuoteperheessä on neljänlaisia tilauksia:

- DIGIPAKETTI: Kotimaa Pro ja Kotimaa24 eli verkkotilaus, johon sisältyy myös Kotimaan näköislehti arkistoineen sekä Koulun aamu

- UUTISPAKETTI: Kotimaa24

- PERUSPAKETTI Kotimaa -lehden tilaus

- KOKO PAKETTI eli Kotimaa-lehden, Kotimaa Pron ja Kotimaa24:n tilaus, johon sisältyy myös Kotimaan näköislehti arkistoineen sekä Koulun aamu

18 kommenttia

 • Tuula Hölttä sanoo:

  Kiitoksia! KotimaaPron etusivulla oli testi ”Mikä virsi olisit” ja testien ystävänä se piti tietenkin tehdä. Vastaus oli ”Olet virsi 600: Hyvyyden voiman ihmeelliseen suojaan. Olet valoisa ja sitkeä ihminen. Uskot hyvyyden voittavan, vaikka joutuisit kohtaamaan elämässäsi suuriakin vaikeuksia. Toivosta kiinni pitäminen on sinulle elintärkeä arvo. Luotat Jumalan huolenpitoon silloinkin, kun se tuntuu inhimillisesti ajatellen perusteettomalta.”

  Huomenna olisin kuitenkin mieluummin tämä: https://www.youtube.com/watch?v=MPe-MDmyOW4

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Reino Suni sanoo:

  Arvostukseni uudesta avauksestanne. Itse ajattelen näillä näkymillä jatkaa keskusteluani ja kommentoimistani nykyisellä tasolla hieman odottavalla kannalla miten maksuvelvoitus tulee vaikuttamaan.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Eero Juhani Koskela sanoo:

  Kysyn tässä miten voin päästä kokonaan pois Kotimaa24 sivulta. Eli poistaa kirjautumiseni ja mahdollisesti kommenttini? Olen kysynyt monta kertaa sitä ylläpidolta saamatta selkeää vastausta. Minua ei ole poistettu vaikka olisin halunnut. Eli poistakaa minun kirjautumiseni ja kommenttini Kotimaa 24 sivulta. Tätä foorumia en tunne omaksi kommenttialustakseni.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Jusu Vihervaara sanoo:

   Sikäli kun Koskela ei tunne foorumia omaksi kommenttialustakseen, on erikoista että hän tästä huolimatta ilmaantuu paikalle kommentoimaan. Sen sijaan että esittää vaatimuksia K24:lle kannattaisi aloittaa muutosten tekeminen omassa toiminnassaan ja pysyä poissa sivustolta.

   Kommenttien kirjoittaminen ei ole paras keino lähestyä sivuston ylläpitoa. Ylläpito ei mitenkään erityisesti käy lukemassa keskusteluja. Jos Koskela haluaa olla yhteydessä ylläpitoon ja saada oman tunnuksensa suljetuksi, se kannattaa tehdä puhelimitse tai sähköpostilla.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Jori Mäntysalo sanoo:

   Käsitykseni mukaan Kotimaa24:lla ei ole minkäänlaista velvollisuutta poistaa kommentteja pyynnöstä. Ei netissä ole oikeutta tulla unohdetuksi, ei ainakaan Suomessa.

   Sama koskee kaikkia keskustelupalstoja, blogien kommentointeja jne.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Salme Kaikusalo sanoo:

  Olen jo vanhaksi ja iälliseksi tullut ja noin monimuotoinen tarjonta sekoittaa pään 🙂 Mietin että onko -UUTISPAKETTI: Kotimaa24- pelkkää uutista. Muistan aiemmin kerrotun myös jotain blogeista, joita voi kommentoida ilmaiseksi. Mutta eiköhän vaihtoehdot selviä lähempänä vuodenvaihdetta minullekin.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Jusu Vihervaara sanoo:

   Oma ymmärrykseni oli, että K24 etusivu säilyy kaikille avoimena eli jokainen näkee blogien otsikot sekä uutisotsikot. Edelleen käsitin, että blogeja voi lukea kuka hyvänsä mutta uutiset aukeavat vain uutispaketin hankkineille.

   Jos nykyisiä käyttäjätunnuksia ei suljeta ja jos käyttäjätunnuksia ei rajata vain jonkin paketin hankkineille, olettaisin että blogeja voi lukemisen lisäksi myös kommentoida jatkossakin, mutta aika näyttää, arvasinko oikein.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Salme Kaikusalo sanoo:

   Kiitos Jusu selvityksestä. Jotakuin samoin minäkin olin asian mieltänyt.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Jussi Anttalainen sanoo:

  Kotimaa Pro:n KOKO PAKETTI eli Kotimaa-lehden, Kotimaa Pron ja Kotimaa24:n tilaus, johon sisältyy myös Kotimaan näköislehti arkistoineen sekä Koulun aamu näyttää olevan ok. Jos siihen lähtee mukaan ja ostaa koko paketin, niin mistä voin tietää ja OLLA VARMA, että näitä trolleja ( kuten nykyisellä K24n kommentoijissa tiedän olevan ) olisi ainakin vähemmän kuin nykyisellään K24n sivulla ?

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Eero Juhani Koskela sanoo:

  Jusu niin en ole tainnut olla kommentoimassa täällä noin 1.5 vuoteen enkä kirjautuneena. Miksi kommentoin johtui siitä, että tämä etelän ym uutiset olivat niin Raamatun ja Jumalan Sanan vastaisia, ettei pystynyt olemaan vaiti Koska jos on hiljaa vaikka kirkkoka,saa viedään kuin pässiä narussa harhaan on osallinen heidän synteihinsä. Olen nyt saanut ilmaista näkemykseni ja varoittaa homoudesta ja seksimessuista niin olen vapaa Jumalan edessä. Että nyt minun ei kannata täällä samoja teemoja jauhaa. Jusukin itse vastaa täällä tuomastaan homo ym Raamatun vastaisista näkemyksistä. PS. En nyt kommentoi enää sinun mahdollista kommenttiasi.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Jussi Anttalainen sanoo:

  @Henrik ja @Vihervaara: Oikeassa olette. Sori.

  Ilmoita asiaton kommentti