Ennakkotilaaja madon nappaa

Aikainen lintu tekee tilauksen jo nyt. Kotimaa24 muuttuu maksulliseksi 7.1.2015.

Kotimaa24 maksaa ensi vuonna 4,90 kuukaudessa eli vuodessa 58, 80. Mutta jos tilaat ennakkoon, saat kaksi kuukautta ilmaiseksi eli hinnaksi tulee 49 euroa.

7.1.2015 alkaen Kotimaa 24:n etusivu on vapaasti luettavissa kaikille, samoin blogit. Uutisista näkyy otsikko ja ingressi. Uutisen lukeakseen on oltava tilaaja. Myös uutisten kommentointi ja kommenttien lukeminen edellyttää voimassa olevaa tilausta.

Tilaa täältä

Ennakkotilauksesta tulee perinteiseen tapaan paperinen lasku kotiin. 7.1.2015 alkaen tilauksen voi maksaa kätevästi ja turvallisesti myös netissä. Tosin silloinkin halutessaan saa paperilaskun, mutta tällöin Kotimaa24 on tilattava vähintään puoleksi vuodeksi. Suoraan netissä maksamalla tilauksen voi tehdä halutessaan vaikka vain yhdeksi kuukaudeksi.

P.S. Kotimaa24:n ulkoasu uudistuu etukenoisesti jo lähiaikoina.

49 kommenttia

 • Martti Vaahtoranta sanoo:

  Ilmoitan mitä kohteliaimmin, etten tule tilaamaan Kotimaa24:ää.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Martti Vaahtoranta sanoo:

  Kiitos ystävällisestä kommentistanne, parahin herra Anttalainen.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Jussi Anttalainen sanoo:

   Ole hyvä parahin herra Vaahtoranta. Saamani tietojen mukaan et ole Kotimaa-lehden tilaaja ollut lähes koskaan. Tämä on tietysti ihan ok, verraten uskonnollista linjaasi. Me kaikki tiedämme, että perustamasi uskonnollinen yhteisösi Raumalla ei millään tavalla kuulu Suomen Ev.Lut.Kirkkoon.

   Ymmärrämme siis hyvin, että kaikkien koirantaluttajien kommentteja ei tarvitse uskoa.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Mikko Bergroth sanoo:

  Olen reilun puoli vuotta seurannut näitä keskusteluja – ja se kyllä riittääkin. Mistää todellisesta keskustelustahan ei ole kyse. Mielipiteet ja aiheet, joista niitä on tietää jo – sukupulineutraali avioliitto, naispappeus ja eräiden ns. lähetysjärjestöjen rahoitus sekä VL-liike ja Jehovan todistajat samoin kuin jossain määrin (mutta miksi?) vapaa-ajattelijat ja erokirkosta-sivusto. Ja mielipiteetkin jo teitää.

  Voisin lähtiessäni jättää mietittäväksi kaikille ainoan oikean totuuden omistajille ensimmäisen korinttolaiskirjeen 13-luvun loppujakeet – jos niihin on uskominen kaikkien meidän tietomme on vajavaista, siis kaikki ehdottomien totuuksien julistajat ovat väärässä. On hyvä muistuttaa myös siitä, että kirkkomme verkkosivujen mukaan Raamatun ovat ihmiset kirjoittaneet ja tekstissä on siis inhimillinen ja Jumalallinen aines, ymmärrykseni mukaan jokainen joutuu itse ilman auktoriteetteja ratkaisemaan sen, mitä pitää Jumalallisena ja mitä ei.

  En näe tarpeelliseksi maksaa näiden elämästä ja totuudesta täysin vieraantuneiden keskustelujen seuraamisesta. Kiitän ja kumarran ja poistun takavasemalle.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Matti Kolehmainen sanoo:

  On jo pitkään ollut havaittavissa, että tällä sivustolla keskustelijoiden määrä on jatkuvasti vähentynyt. Myös aiheiden supistuessa yksien ja samojen kirjoittajien mielipiteet ovat olleet ennalta arvattavissa. Sivuston ylläpitäjälläkään ei näytä olleen erityistä mielenkiintoa paikan kehittämiseen. Vain sen ilmaisuus on saanut viime aikoina vierailemaan. Miksi siis enää maksaa siitä? Toivottavasti Seurakuntalainen, jonne jotkut vakiokirjoittajat ovat jo siirtyneet, ei muutu maksulliseksi.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Jussi Anttalainen sanoo:

  @Martti Vaahtoranta: sinun Raumalla johtama ja toimiva uskonnollinen yhteisö ei ole millään tavalla tekemisissä Suomen Ev.lut.kirkon kanssa. Mitä kohteliaimmin ilmoitan sinulle Martti Vaahtoranta, että sinun ja edustamasi uskonnollinen yhteisösi ( kuulut tämmöiseen lähetyshiippakuntaan sekä luther-säätiöön ) puhuu tänäpänä naispapeista käyttämällä termiä ”hamepappi”.

  Myös minun tyttäreni, lukiota tsemppaava opiskelija, joka miettii ylioppilaskirjoituksen jälkeen hakevansa teologiseen, lukee näitä, sinukin edustavia kannanottoja: ”hamepappeja” vaan…”.

  On kummallista, että K24 sallii tällaisia kommentteja sivuillaan, vieläpä blogisteina. ( Kuten tämä juha heinilä).

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Salme Kaikusalo sanoo:

   @Anttalainen

   Oletko pannut merkille kuinka paljon Heinilän blogeissa käydään keskustelua kommenttien muodossa? On hienoa, että K24 sallii myös omasta linjastaan eri lailla ajattelevien blogeja ja kommentteja. Eikös se ole suvaitsevaisuutta?

   (Enemmänkin minä ihmettelen ateistiksi itsensä kutsuvien valtavaa kommenttiepommitusta näillä sivuilla, missä käsitellään kristillisiä arvoja.)

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Jussi Anttalainen sanoo:

   @Kaikusalo

   Oletko pannut merkille, kuinka paljon luther-säätiön, lähetyshiippakunnan ja liuta muita, jotka korostavat yksipuolisesti jotain omaa uskonnollista kohtaa ja merkitystään ? Oletko, Kaikusalo, pannut merkille, että heinilän blogeissa ja heinilän blogien kommentoijilla on tyypillistä luja vakaumus,, että juuri he ovat sen ainoan oikean pelastuksen sanoman tuojia, ja muut ovat typeriä, kun eivät tajua sitä ?

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Tuula Hölttä sanoo:

   Jussi Anttalainen :”Oletko, Kaikusalo, pannut merkille, että heinilän blogeissa ja heinilän blogien kommentoijilla on tyypillistä luja vakaumus,, että juuri he ovat sen ainoan oikean pelastuksen sanoman tuojia, ja muut ovat typeriä, kun eivät tajua sitä ?”

   Oletko Anttalainen pannut merkille, että tuo ei ole totta. Hyvä kun K24 pääsee eroon teistä omaa-kivaa inisevistä leuanlouskuttajista, jotka oletatte, että muiden on aina maksettava teidän viihtymisenne, eikä jakeluun mene missään vaiheessa, että ”ilmaisia lounaita ei ole olemassakaan”. Uskon Heinilän tavoin, että viestintä paranee tulevaisuudessa, kunhan teidän indoktrinaationne loppuu. .

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Salme Kaikusalo sanoo:

   @anttalainen

   En ole pannut merkille että täällä olisi luther-säätiön, lähetyshiippakunnan tai liuta muita edustajia, jotka korostaisivat yksipuolisesti jotain omaa uskonnollista kohtaa ja merkitystään. En ole myöskään pannut merkille, että Heinilän blogeissa tai Heinilän blogien kommentoijille olisi tyypillistä luja vakaumus,, että juuri he ovat sen ainoan oikean pelastuksen sanoman tuojia, ja muut ovat typeriä, kun eivät tajua sitä .

   Sen sijaan olen pannut merkille, että täällä on joitain suvaitsemattomia kommentoijia, jotka eivät sallisi Heinilän kirjoittaa bolgia eivätkä myöskään tykkää Heinilän blogien kommentoijista vaan pitävät heitä typerinä, koska he vetoavat Raamatun ilmoitukseen.

   Ilmoita asiaton kommentti
  • Jussi Anttalainen sanoo:

   @kaikusalo:

   Me kaikki olemme panneet merkille, ( paitsi tietysti blogisti itse ja luther-säätiön, lähetyshiippakunnan, sleyn ja liuta muita näitä edustajia, jotka korostaisivat yksipuolisesti jotain omaa uskonnollista kohtaa ja merkitystään ) että ihminen ei voi omin käsin voittaa synnin ja kuoleman. Pelastuksen täytyy tulla Jumalalta.

   Siunausta sinulle elämääsi kaikusalo.

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Katja Sallinen sanoo:

  Nyt saa unohtaa K24:n tunnukset, mikä on hienoa. Sivulla on omansa aikansa ja kun taloudellinen tilanne mikä on, niin parempi sijoittaa 50 euroa sellaiseen, josta saa hyvän mielen. Ehkäpä 100% varmuudella menevän apuun jollekin toiselle ilman välikäsiä.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Jussi Anttalainen sanoo:

  Tuula Hölttä: oletko tuula varma, etten ole tilannut v.2014 aikana Kotimaa-lehteä ja että ne muut ovat aina maksaneet meidän ( ketkä meudän ) viihtymisemenne, eikä jakeluun mene missään vaiheessa, että ”ilmaisia lounaita ei ole olemassakaan” ?

  @hölttä: ketä ne muut ovat maksaneet Kotimaa-lehden tilauksen ?

  Raumalla oman seurakunnan perustanut teologian tohtori ja samalla luther-säätiön ja lähetyshiippakuntaa edustavana, kuten saamieni tietojeni mukaan tosi moni muukin juha heinilän blogeja kommentoiva mies, eivät ole Kotimaa-lehden tilaajia. Ilmeisesti heidän jakeluun ei ole mennyt – höltän käyttämän termin mukaan: ” jakeluun mene missään vaiheessa, että “ilmaisia lounaita ei ole olemassakaan”.

  Myös minä uskon, että kun kovasydämisten vanhauskoisten indoktrinaatio loppuu K24lla, viestintä K24lla jatkuu paremmin tasa-arvoisena ja toinen toisiaan kunnioittavampana

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuula Hölttä sanoo:

  @anttalainen

  Tässä blogissa on tarjous K24:n uutisten lukemisesta ja kommentoinnista. Juha Heinilä oli ensimmäinen. joka hyväksyi tarjouksen sanoilla ”Tulen kommentoimaan vuonna 2015 K24:n uutisia. Toivon, että vuonna 2015 on K24:n uutisissa pelkästään asiallisia, hyviä ja monipuolisia kommentteja.” Myös henk.koht. toivon, että metakeskustelut loppuvat ja keskustellaan ja kommentoidaan asiaperusteilla asioista, eikä aina roikuta arvostelemassa keskustelijoita. Enkä ole vähääkään kiinnostunut siitä, kuka on tilannut Kotimaa-lehden tänä vuonna ja kuka ei.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Jussi Anttalainen sanoo:

  @hölttä: Kirjoitit aiemmassa kommentissasi: ”…jakeluun mene missään vaiheessa, että “ilmaisia lounaita ei ole olemassakaan”.

  Ja nyt seuraavassa: ”. Enkä ole vähääkään kiinnostunut siitä, kuka on tilannut Kotimaa-lehden tänä vuonna ja kuka ei.”.

  Sillälailla.

  @hölttä: Tulen lukemaan sinun hölttä kommentteja myös v.2015 alkaen K24lla. Enkä ole vähääkään kummiskaan kiinnostunut siitä, kuka tulee kommentoimaan vuonna 2015 K24:n uutisia.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Tuomo Hirvi sanoo:

  En näe mitään syytä miksi tilaisin. On päivän selvä asia, että K24:n merkitys on keskustelukanavana ja uutistuotteena on oleellisesti vähentynyt blogiauudistuksen myötä. Tällaisen julkaisun tulee olla avoin ollakseen kuva mistään yhteisöstä. Propagandistiseen journalismiin kuuluu suljetut piirit ja ryhmät sekä vahva sensuuri. Kotimaa-yhtiöiden osalta tie on kulkenut vahvasti tähän suuntaan ja sillä on saatu paljon pahaa aikaan kansankirkossamme, valitettavasti. No – nitäpä sen jos Jumalan Sanalla eikä kirkolla haluta olevan yhteiskunnallista arvoa niin mennään sitten tähän suljettujen kuppikuntien suuntaan.

  Ilmoita asiaton kommentti