Elämän tarkoitus.

Elämän tarkoitus.

Elämän tarkoitus on lähimmäisen rakkauden ynnärtäminen ja sen noudattaminen kukin omien mahdollisuuksien mukaan. Se antaa silloin itsekullekin elämän rikkaude ja rakkauden.

Tämän vahvisti Jeesus omalla sanomallaan. " Lähimmäisen rakkaus. Siinä on kakki laki ja profeetat. Taivasten valtakunta tiedän sisällänne." Siis taivasten valtakunta on lähimmäisen rakkaus. Se, mikä se taivasten valtakunta on selviää jos selviää poislähtömme jälkeen tästä maailmastamme. Tästä vielä Jeesuksen sanat. "Tästä syystä Jumala tuli teidän joukkoonne, kaiken luonnollisen ytimeen palauttaakseen sen juurilleen ".

Miten tämä on sitten toteutunut ? Luomakunnan olemassaolon aikana miljardien vuosien , miljoonien, aikana ei ole tiedossa, että omat lajikkeet , ilmassa, maanpinnalla, tai vedessä olisivat tappaneet toisiaan. Tänä päivänä koirat, kissat, itikat eivät tapa toisiaan. Me ihmiset tapamme toisiamme.

Olemmeko me ihmiset ainoa lahko joka ei ymmärrä Korkeimman tarkoitusta ?

19 kommenttia

 • Seppo Heinola sanoo:

  Suni. “Miten tämä on sitten toteutunut ? Luomakunnan olemassaolon aikana miljardien vuosien , miljoonien, aikana ei ole tiedossa, että omat lajikkeet , ilmassa, maanpinnalla, tai vedessä olisivat tappaneet toisiaan.

  Ei pidä paikkaansa, monen monet samanlajin urokset tappavat kilpailijauroksia ja myös omia poikasiaan.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Marjaana Järvinen sanoo:

  Sepolta hyvä huomio. Kannattaisi lisätä omaan ohjelmistoonsa luontodokumentteja tai muuta luonnontieteeseen liittyvää, niin ei tulisi päästeltyä ihan näin paksua palturia. Lajien sisällä on paljon kilpailua, joka kärjistyy säännöllisesti lajitoverin kuolemaan.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Erkki O Auranen sanoo:

  Nähdäkseni elämän tarkoitus on tämän elämän aikana uskoa, että Jeesus on Jumalan Poika ja syntien sovittaja. Sillä uskolla pääsee kuolemansa jälkeen siihen taivaaseen , jossa Jeesus on Herra. Muuta tarkoitusta ei elämällä ole, kun muistaa karkotuksen paratiisista. Jumala haluaa meidät takaisin luokseen ja se onnistuu vain uskomalla Jeesukseen tämän elämän aikana. Kuoleman jälkeen ei enää puolta voi vaihtaa kuten Luukas 16 kertoo.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Reino Suni sanoo:

  Tiedemiesten tutkijoiden mukaann olemassaolomme on miljardien vuosien aikaa. Elävän olemassaolo on myös miljardeja, miljoonia, vuosia . Nykyisten käsitysten mukaan ihmiset syntyivät planeetallemme noin 200 000 vuotta sitten.

  Nykyinen kirkon oppi perustuu 2000 vuotta sitten eläneen ihmisen, Jeesukseen, jonka sanomnan vahvistus oli ja on realismisa. Ilman lähimmäisen rakkautta luomakunta ei jatkaisi olemassaoloaan.

  Jeesuksen sanomna on aivan ok. Hänen nostamisensa jumalaksi on sitten aivan muuta. Jos kirkon oppiin on uskomista niin kaikki 60 miljardia ihmistä ennen Jeesusta ja todella suurin osa hänen aikanaan ja jälkeensä eläneestä ja elävästa 40 miljardista ihmisestä on tuomittu ikuiseen helvettiin alkaen juutalaisista kirkkomme luterilaisuuden opin mukaisesti.

  Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Reino Suni
  Reino Suni

  Uskon rehelliseen ja realistiseen Jeesuksen sanomaan. Kirjoitin kirjan " Kristinuskon kirja " 2010, josta käsitykseni ovat huomattavasti tarkentuneet perustan ollessa sama. Minusta saatietoa Googlesta haulla " Reino Suni ", josta osoite muuttunut ja yritykseni lopetettu. Koulutukseltani Ekonomi ja minua voi lähestyä e-mailin kymp.net kautta. Elämäni hallinnassani aktiivisen liikuntaharrastuksen myötä mutta yksinelo ei sovi minun mentaliteettiin etenkään kun lapset perheineen asuvat muualla.

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Katso kaikki

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit