COVID-19 Kestää 17kk

En yleensä seuraa profetioita,koska on jo vuosikymmenien aikana ollut,niin paljon sielullista meininkiä. Kuitenkin keväällä tuli viesti Itävaltalaisen pastorin Reinhard Hirtlerin profetiasta ja mielenkiinnosta katsoin YouTubesta videon, jonka hän puhui Puolassa 28.4.2019, siis vuosi ennen koronaa. Rauhallisuus herätti mielenkiinnon aluksi ja sanoma oli kristityille ja siinä oli jotain kohtia, joita on kuluvan vuoden aikana miettinyt, että jospa se viesti on totta. Aluksi oli viesti , että Eurooppaa kohtaa  aika jolloin ihmiset ovat epätoivoisia ja 17kk aikana on paljon ravistelua ja tapahtuu ikäviä asioita, Eu ssa paljastuu korruptiota jne.

Kristityille lupaus esirukouksen hengen vuodattamisesta, kehoitus antaa toivoa toivottomille ja ettei kristityt etsisi omaa parastaan,profetaalisia unia annetaan ja Euroopassa kristillinen maailma muuttuu ja massakokoukset ei vedä ihmisiä jne. Jokainen voi jos kiinnostaa katsoa YouTubesta.

Tämä pastori on perustanut seurakuntia, mutta en ole enemmän lukenut hänen ajatuksia ,kuitenkin  tästä sanomasta on osunut maaliin useampi kohta.

Haluan korostaa , että en halua tätä julistaa  totuutena enkä tiedä mistä hengestä pastori on tämän saanut,mutta olkoon vaikka keskustelun avauksena profetioiden maailmaan raamatullisilla pohjalla , jos kiinnostaa.

Onko tänä vuonna Jumala erikoisesti laittanut rukoilemaan ihmisten puolesta,joka kiinnostaa muutenkin kuin ylläolevan sanoman kautta?

Tai kertokaa miten korona on vaikuttanut  omaan Jumala suhteeseen?

2 kommenttia

 • Seppo Heinola sanoo:

  Yhtä nerokasta ennustelua kuin ennusta että aurinko nousee huomennakin. Euuroopassa ihmiset ovat olet sen koko olemassaolonajanollettasiin väliajoinepätoivoiai miloin misytäkinsyytä. On syytä oletta että niinon jatkossakin. Konkretisesti korona on ennustettu sensijaan jossain tv-sarjassa ja muistaakseni erään New-Age ennustajan toimesta.

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Samuel Pihkala sanoo:

   Niin on kaikenlaisia viestejä, vääriä ennustuksia, oikeaan osuvia , joko arvattuja tai Ilmeisesti myös pahan voimien vaikutuksista tai Jumalan Hengen ilmoittamia. Mutta miten Seppo olet kokenut korona- ajan syvemmässä merkityksessä?

   Ilmoita asiaton kommentti