Allakan ihmeitä

Heprealaisessa traditiossa Messias syntyy ja kuolee samana päivänä. Jeesus kuoli 33 vuotiaana.
Aurinko ja kuu, isä ja poika yhtyvät aina kalendaaarisesti 33 vuoden välein,jolloin vanha galagal kuolee ja uusi syntyy. Nyt kun sideerinen kuu v u o s i on 327,6 päivää ja synodinen vastaavasti kokonaislukuina otettuna 354 päivää, on erotus 26,4 päivää, joka sisältää 633.6 tuntia. Kun luku 6336, joka on tulo 105,6 x 60 , sisältää 2 kertaa luvun 3138, siis sanonnan Herra Jeesus Kristus, alamme ymmärtää, mitä Uuden testamentinkin uhrikuolema gematrisessa informatiossaan on merkinnyt. Sillä poika kuu astuu joka päivä Tuonelaan ja uhraa samalla jokaisessa kierrossaan aikaa isä auringolle eli varsinkin sideerinen kuukalenteri menee jatkuvasti edelle aurinkokalenterista. Mutta niin kuu kuin aurinkokin voittavat Tuonelan joka päivä ja kuun uhraus voidaan lunastaa jokavuotisena sovituspäivänä, jolloin kadotettu aika lunastetaan takaisin uhrieläinten ‘verellä’, sillä heprean veri dam md on lukuarvoltaan 44, ja 12 x 44 = 528, joka muodossa 52.8 vastasi siis tunteina Herra Jeesus Kristus-luvun 3168 minuuttia eli aikaa, joka synodiselle kalenterille kuukaudessa uhrataan ja lunastetaan sitten vuosittain 12 kertaisena takaisin. Näin ymmärrämme, miksi 528 eli 1056/2 saa merkityksen avain! Se on aikalaskelmien avain.

Voi myös ihmetellä, miksi Jeesus on kirjaimellisesti ristillä 6 tuntia, jossa on 36o minuuttia, jossa on 216oo sekuntia, minkä sekuntiluvun muunnelmat 216 ja 216o vastaavat edelleen kuuluisan pedon luvun kuutosen kuutiota ja 12 kulmaisen ristin kulmien astelukua luvun 2160 ollessa vielä niiden kuukausien määrä, joka jää sideerisen ja synodisen prekession väliin. (2592o - 2574o = 18o vuotta = 2160 kk.). Kun aramen sana gulgalot (Golgatha) heprealaisessa muodossaan Gilgulot tlglvg tarkoittaa aikasyklejä, ja Golgatan puolipäiväympyrä kattaa ajan 3 hetkestä 9 hetkeen eli vuosiympyränä katsottuna syyspäiväntasauksesta kevätpäiväntasaukseen, ei näihin lukuihin perehtyneelle maallikollekaan jääne epäselväksi, mitä näillä pyhien kertomusten luvuilla ja numeroilla kuin myös niitä vastaavilla nimillä on ajettu takaa. Golgatan tunnit ‘sovittavat’ prekessioiden eron 216o kk tai 180 vuotta, joka vastaa vielä puoliympyrän kuuden tunnin 18o astetta! Näin saa selityksensä myös kuuluisa huudahdus “Se on täytetty”, sillä Gilgulot kertomuksen puolipäivän 36o minuutin 216oo sekuntia vastaavat vuosiympyrän 360 asteen 216oo minuuttia. Ympyrä siis sulkeutuu, apokatastasis panton ‘täyttyy’ eli kosmoksen tähtisikermät palaavat entisiin asemiinsa ja aika on sovitettu aionista aioniin. (25740 vuodeksi, tieteellinen tarkkuus 1976: 50,29” vuosi, siis 25770 vuotta.)

Monissa Raamatun kertomuksissa ilmenevissä aikalaskelmia palvelevissa numeroissa on siis kysymys toisaalta Daavidin huoneen eli aurinkokuntamme asukkaiden, siis auringon, kuun ja planeettojen, liikkeistä prekession kolmanneksen aikana ja eräiden taivaankappaleitten niin synodisten kuin sideeristenkin kiertojen aikamääristä ja yhteensovittamisista. Koska kiertoajat poikkesivat toisistaan, tuli Leevin pappien uhrata tai lunastaa Daavidin huoneesta esikoisia eli vähentää tai lisätä kalentereihinsa tiettyjä päiviä saadakseen aikalaskelmansa täsmäämään ja kalentereilleen tarkan arvon, jotta voisivat löytää vuoden ensimmäisen uuden kuu- tai aurinkovuoden tarkan alun.

2 kommenttia

 • Kari Paukkunen sanoo:

  ”Voi myös ihmetellä, miksi Jeesus on kirjaimellisesti ristillä 6 tuntia, jossa on 36o minuuttia, jossa on 216oo sekuntia, minkä sekuntiluvun muunnelmat 216 ja 216o vastaavat edelleen kuuluisan pedon luvun kuutosen kuutiota ja 12 kulmaisen ristin kulmien astelukua luvun 2160 ollessa vielä niiden kuukausien määrä, joka jää sideerisen ja synodisen prekession väliin. (2592o – 2574o = 18o vuotta = 2160 kk.). Kun aramen sana gulgalot (Golgatha) heprealaisessa muodossaan Gilgulot tlglvg tarkoittaa aikasyklejä, ja Golgatan puolipäiväympyrä kattaa ajan 3 hetkestä 9 hetkeen eli vuosiympyränä katsottuna syyspäiväntasauksesta kevätpäiväntasaukseen, ei näihin lukuihin perehtyneelle maallikollekaan jääne epäselväksi, mitä näillä pyhien kertomusten luvuilla ja numeroilla kuin myös niitä vastaavilla nimillä on ajettu takaa. Golgatan tunnit ‘sovittavat’ prekessioiden eron 216o kk tai 180 vuotta, joka vastaa vielä puoliympyrän kuuden tunnin 18o astetta! Näin saa selityksensä myös kuuluisa huudahdus “Se on täytetty”, sillä Gilgulot kertomuksen puolipäivän 36o minuutin 216oo sekuntia vastaavat vuosiympyrän 360 asteen 216oo minuuttia. Ympyrä siis sulkeutuu, apokatastasis panton ‘täyttyy’ eli kosmoksen tähtisikermät palaavat entisiin asemiinsa ja aika on sovitettu aionista aioniin. (25740 vuodeksi, tieteellinen tarkkuus 1976: 50,29” vuosi, siis 25770 vuotta.)”

  En ihmettele lukujen täsmäystä. Kristus voitti pedon! Synnin, antikristuksen ja kuoleman valta voitettiin Golgatalla.”Se on täytetty”. Uusi aika on koittanut. Herran Jeesuksen Kristuksen siunaamaa joulua kaikille!

  Kristus on joulun Herra ja Kuningas!

  Ilmoita asiaton kommentti
  • Seppo Heinola sanoo:

   Hyvät Joulut Kari sinullekin, jaksat muuntaa nämä juttuni dogmaasi. No Luku 2160 on ristin kulmien summa ja 216 = 6x6x6. Ja 216 on heprean sana Leijona. Kuka olikaan Juudaan Leijona?

   Ilmoita asiaton kommentti
 • Kirjoittaja

  Kirjoittajan viimeisimmät blogit

  Katso kaikki

  Kirjoittajan luetuimmat blogit

  Kirjoittajan kommentoiduimmat blogit