Mysteerikuva: Mikä trio soittaa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai mihin se liittyy.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan. Kuvat kertovat pääosin oman aikansa kirkollisesta elämästä ja tapakulttuurista.

Tämän viikon kuvassa on laulu- ja soitinporukka, trio. Nainen ja mies soittavat kitaroita ja yksi mies bassoa. Kaikki laulavat. Tv-kamera taltioi tilannetta. Missä ja milloin kuva on otettu? Mistä tilanteesta on kyse? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvasta tunnistettiin vain pappi. Hän on Kaj Engström. Kuva on otettu Inkoossa 1985, jolloin Engström oli siellä kirkkoherrana (vuosina 1979–1988). Kuvassa on meneillään jokin seurakunnan tilaisuus, ihmisillä on virsikirjat sylissään.

Kaj Engström tuli aikansa valtakunnallisesti tunnetuksi kasvoksi mainosten kautta, muisti eräs kuvan tunnistanut lukija. Engström oli haastattelijana Tag-merkkisen pesuaineen tv-mainoksissa 1970-luvulla.

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä porukka kuulolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä bändi koossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä seisovat alttarilla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.