Mysteerikuva: Mikä porukka kuulolla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Riitta Ketola

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai mihin se liittyy.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan. Kuvat kertovat pääosin oman aikansa kirkollisesta elämästä ja tapakulttuurista.

Tämän viikon kuvassa näkyy seitsemän naista ja yksi mies, joka on pappi. Kaikki vaikuttavat kuutelevan jotain. Missä ja milloin kuva on otettu? Mistä tilanteesta on kyse? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan. Vastauksia saatetaan käyttää lehdessä ja verkossa tunnistuksen yhteydessä.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaan tuli runsaasti tunnistuksia. Pepe Tolonen, gospelyhtye Pro Fiden entinen trumpetisti, kirjoitti:

"Kuvassa on Pro Fide vuodelta 1978. Ylärivi vasemmalta: Pauli Tuohioja (basso), Pertti Kallio (laulu), Hannu Domke (laulu) ja Jukka Bonsdorff (rummut). Alarivi vasemmalta: Juha Kela (kosketinsoittimet) ja Markku Mattila (kitara). Kuva on otettu Suomen Raamattuopiston kirkkosalin alakerrassa olleessa Pro Fiden treenikämpässä, jonka itse vuorasin kananmunakennoilla vuonna 1975."

Lue myös:

Mysteerikuva: Mikä bändi koossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Ketkä seisovat alttarilla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä viisikko asetelmassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.