Mysteerikuva: Mikä bändi koossa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Sini-Kuva

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu tai mihin se liittyy.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan. Kuvat kertovat pääosin oman aikansa kirkollisesta elämästä ja tapakulttuurista.

Tämän viikon kuvassa on bändi, laulu- ja soitinorkesteri. Kaikilla miehillä on samanlainen paita, jonka logon moni varttuneempi lukija saattaa hyvinkin muistaa. Mutta missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan ihmisiä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan. Vastauksia saatetaan käyttää lehdessä ja verkossa tunnistuksen yhteydessä.

Edellisen kuvan vastaus

Viime viikon mysteerikuvaan tuli muutamia vastauksia, joista yksi oli perusteellinen. Tuula Marjanen, itsekin kuvassa, tiesi, mistä on kysymys:

"Sunnuntaina 10.3.1974 toimitti lääninrovasti Erkki Sovijärvi Tikkurilan kirkossa Vantaalla uusien työntekijöiden virkaan siunaamisen. Kuvassa vasemmalta pastori Kullervo Kivikoski, seurakuntasisaret Tuula Ristilä (nyk. Marjanen), Marja-Terttu Östring ja Tuula Kuparinen sekä nuoriso-ohjaaja Kristiina Pitkänen."

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä seisovat alttarilla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä viisikko asetelmassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.