Mysteerikuva: Ketkä syövät ravintolassa? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / J. Utriainen

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa ollaan ravintolapöydän ääressä. Seitsemän miehen seurueeseen kuuluu ainakin kaksi piispaa. Tarjoilijakin näkyy kuvassa. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan henkilöitä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Vastauksia saatetaan käyttää osana mysteerikuvan ratkaisusta kertomista.

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellisen mysteerikuvan ratkaisua ratkottiin Kotimaan Facebook-sivulla oikein joukolla. Yhteispelillä sujui tunnistus.

Kyseessä on ollut kansainvälinen vierasjoukko, joka osallistui paneeliin Kirkkopäivillä Tampereella vuonna 1989. Päivien teemana oli "Kutsu toivoon".

Kuvasta tunnistettiin vasemmalta alkaen Luterilaisen maailmanliiton apulaispääsihteeri Paul Wee Yhdysvalloista, Petroskoin inkeriläisseurakunnan vastuunkantaja Maria Kajava, piispa Kleopas Dumeni Namibiasta, Domonyn kirkkoherra Tamás Baranyai Unkarista ja Viljandin kirkkoherra Jaak Salumäe Virosta.

"Lähetin tämän kuvan Paul Weelle ja hän vastauksessaan lähetti terveisiä kaikille suomalaisille", kertoo mysteerikuvaa ratkonut Olle Eriksson.

Lue myös:

Mysteerikuva: Miten Radiomafia liittyy asiaan? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä joukko paperit käsissään? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.