Mysteerikuva: Mikä joukko paperit käsissään? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa on ollaan mitä ilmeisimmin jättämässä jotain adressia tai mietintöä. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan henkilöitä? Ainakin vasemmalla seisova mies lienee useimmille suomalaisille tuttu.

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvasta Hanna Pelto tunnisti oitis Finlandia-talon urut, jotka valmistuivat 1973, rakentajana Kangasalan Urkutehdas.

Tapani Ruokanen (joka on itsekin kuvassa) tunnisti paneeliin osallistuvat lukuun ottamatta miestä toisena vasemmalta. Ruokanen kirjoitti, että kuvassa ovat Jacob Söderman, Ulla-Maija-Heikkilä, Hannele Pokka ja Tapani Ruokanen.

Tilanne on Kirkkopäiviltä Helsingissä 1987. Kirkkopäivien teema oli Kohti ihmistä.

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.

Edellinen artikkeliArvokonservatiivit perustivat Suomeen sananvapaus­järjestön – Puheen­johtaja: Voisimme ajaa myös Kai Sadinmaan oikeuksia
Seuraava artikkeliOn vain nyt, ja siinä on kaikki – Kotimaa toivottaa hyvää juhannusta!

Ei näytettäviä viestejä