Mysteerikuva: Ketkä kuuntelevat lavalla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto / Antti Kauppila

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu.

Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa julkaisee kuvia arkistostaan.

Tämän viikon kuvassa neljä miestä ja yksi nainen seisovat esiintymislavalla. Heidän edessään on kynttilöitä ja kukkia. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan henkilöitä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaan Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Edellisen kuvan ratkaisu

Viime viikon mysteerikuvaa olikin vaikeampi tunnistaa, mikä selittynee sillä, että kuvassa on nuoria. Mutta tunnistettiinpa kuitenkin.

"Mysteerikuvassa on oikealla yläasteaikaiset luokkatoverini Eeva Luhtakallio (takana) ja Katariina Arokanto", kirjoittaa Sini Koivula.

"Siinä ollaan Huopalahden srk:n nuorten kanssa. Radiomafiaan vietiin pitkä nimilista ja kannanotto (hengellisten) nuortenohjelmien puolesta. Kuvassa Markus Koskinen, Eeva Luhtakallio ja Katariina Arokanto", tunnistaa Toto Hannele Päiviö, joka itse on kuvassa vasemmalla edessä.

Lue myös:

Mysteerikuva: Miten Radiomafia liittyy asiaan? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden tai näköislehden täältä.