Mysteerikuva: Ketkä luovuttavat kenelle ja mitä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Kotimaan valokuva-arkistossa on monta laatikollista vanhoja kuvia, joissa ei ole kunnollista tietoa siitä, milloin ja missä tilanteessa kuva on otettu. Mysteerikuva-sarjassa Kotimaa ja Kotimaa24 julkaisevat kuvia arkistostaan.

Tämänviikkoisessa kuvassa on joukko naisia, jotka ojentavat papille jotain. Mistä tilanteesta on kyse? Missä ja milloin kuva on otettu? Tunnistatko kuvan henkilöitä?

Jos sinulla on tietoa kuvasta, kerro se viestillä osoitteeseen: kotimaa24@kotimaa.fi tai Kotimaa24:n Facebook-sivulla, jossa kuva myös julkaistaan.

Tekstejä saatetaan käyttää osana seuraavia mysteerikuvajuttuja.

Kuva: Kotimaan kuva-arkisto

Edellisen kuvan ratkaisu

Edellisessä mysteerikuvassa olleen kirkon tunnisti useampi lukija. Jarkko Willman kirjoitti: "Kuvassa nuoret naiset näyttävät hiihtävän Mustasaaren kirkon takana pellolla, ei jäällä [kuten kuvan yhteydessä väitettiin]. Kirkko sijaitsee Vanhassa Vaasassa ja on alun perin toiminut Vaasan hovioikeutena, kunnes se Vaasan vuoden 1852 palon jälkeen myöhemmin muutettiin kirkoksi ja sen pihaan rakennettiin kuvassa hyvin näkyvä kellotapuli. Kirkko on nykyisin Korsholms svenska församlingin pääkirkko, ja naiset ovat ilmeisesti tehneet hiihtoretkensä Vaasasta, koska kuvan takana puhutaan maaseurakunnan kirkossa vierailusta."

Lue myös:

Mysteerikuva: Ketkä hiihtävät ja missä? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mitä papistoa yleisön joukossa? –Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

Mysteerikuva: Mikä neljän kopla? – Katso myös edellisen kuvan ratkaisu

***

Seuraa Kotimaata Facebookissa ja Twitterissä.

Jos et ole vielä Kotimaan tilaaja, voit tilata lehden täältä.