Piispa Jari Jolkkonen Roomassa: ”Käytännössä luterilaisten ja katolilaisten käsitykset pappeudesta ja piispan virasta ovat hyvin pitkälti samat”

Roomassa pidetyssä seminaarissa olivat mukana muiden muassa tohtori Augustinus Sander OSB, kardinaali Kurt Koch ja piispa Jari Jolkkonen. Kuva: Christoph Butschak.

Luterilaiset korostavat Jolkkosen mukaan mielellään, että piispan virka tulee nähdä yhtenä osana laajempaa kuvaa apostolisuudesta.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliTuhat merkkiä taivaasta: Leipäjonot kertovat paitsi yhteiskunnan epäonnistumisesta, myös siitä, että me yhä välitämme toisistamme
Seuraava artikkeliPastori Kalle Virta Kansan Raamattuseuran toiminnanjohtajaksi

Ei näytettäviä viestejä