Näkökulma: Mikko Joensuun kappaleet ovat kuin rukouksia – onko artistin vakaumus hyvä syy kieltää niiden esittäminen kirkossa?

Kuva: Jukka Granström

Onko muusikon vakaumus todella peruste tai este kirkkotilassa konsertoimiselle? Jos näin on, niin ehkäpä vakaumusta kannattaisi tiedustella jo siinä vaiheessa, kun konsertista sovitaan.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliTanskalaispiispa maansa suuren rukouspäivän arkipäiväksi muuttamisesta: ”Emme elä enää perustuslain suojassa”
Seuraava artikkeliMoskovan patriarkaatin alainen Ukrainan ortodoksinen kirkko pyrkii levittäytymään Suomeen – arkkipiispa Leon mukaan tilanne on ”kestämätön ja kanonisen lain vastainen”

Ei näytettäviä viestejä