Mikkelin piispanvaalista pudonneet Pekka Huokuna ja Sammeli Juntunen kertovat ajatuksensa vaalin jälkeen

Pekka Huokuna kuvattuna Kirkkohallituksen tiloissa Helsingissä 12.2.2021

Mikkelin piispanvaalin ensimmäinen kierros käytiin torstaina 25.5. Koska kukaan ei saanut yli puolta äänistä, vaalin toinen kierros käydään perjantaina 16.6. Vaalin äänimäärät näet tästä. Toiselle kierrokselle jatkavat Imatran seurakunnan kirkkoherra Mari Parkkinen ja Kangasniemen seurakunnan vt. kirkkoherra Pekka Särkiö. Vaalista putosivat kansliapäällikkö Pekka Huokuna ja Savonlinnan seurakunnan kirkkoherra Sammeli Juntunen. Kotimaa kysyi Huokunan ja Juntusen…

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliMikkelin piispanvaalissa toiselle kierrokselle jatkava Pekka Särkiö: ”Tapahtukoon Jumalan hyvä tahto”
Seuraava artikkeliMore and more in English – Kaikki Helsingin yliopistossa tänä vuonna hyväksytyt teologian väitöskirjat ovat englanninkielisiä

Ei näytettäviä viestejä