Mikkelin piispanvaalissa toiselle kierrokselle jatkava Pekka Särkiö: ”Tapahtukoon Jumalan hyvä tahto”

Mikkelin piispanvaalin ensimmäinen kierros käytiin torstaina 25.5. Koska kukaan ei saanut yli puolta äänistä, vaalin toinen kierros käydään perjantaina 16.6. Vaalin äänimäärät näet tästä. Toiselle kierrokselle jatkavat Imatran seurakunnan kirkkoherra Mari Parkkinen ja Kangasniemen seurakunnan vt. kirkkoherra Pekka Särkiö. Kotimaa kysyi jatkoon menevältä Pekka Särkiöltä kolme kysymystä. 1. Mitkä ovat tunnelmat nyt? – Hyvin kiitolliset….

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliOlli-Pekka Vainiosta Helsingin yliopiston dogmatiikan professori
Seuraava artikkeliMikkelin piispanvaalista pudonneet Pekka Huokuna ja Sammeli Juntunen kertovat ajatuksensa vaalin jälkeen

Ei näytettäviä viestejä