Mannerheimin kallio kesäkirkkona

Mannerheimin kallio Tampereen Leinolassa on tänä vuonna ensimmäistä kertaa kulissina kesäiselle kirkkohetkelle. Ajatus pihakirkosta Mannerheimin patsaan lähellä sai alkunsa Leinolan omakotiyhdistyksen ideasta.

Yhdistys järjestää tilaisuuden Messukylän seurakunnan kanssa 14. elokuuta. Tapahtuma pidetään keskellä metsää ja tulijoita odottaa valmiina muutama penkki.

– Jos on jokin luontoon sopiva retkituoli, viltti tai muu, niin kannattaa ottaa se mukaan, Omakotiyhdistyksen sihteeri Heidi Rantala vinkkaa.

Rantala toivoo, että kesäkirkosta tulisi perinne. Yhdistys tarjoaa osallistujille termospullokahvit. Kirkonmeno ja kahvittelu yhdistyvät muissakin kirkkohetkissä ympäri Tamperetta elokuun lopulle saakka niin kotipihoilla, siirtolapuutarhassa, vanhustentalolla kuin Mannerheimin kallion kaltaisissa yllättävissä paikoissa. Tänä keskiviikkona voi poiketa pihakirkkoon Ulla Louhivuoren puutarhaan Nekalan Kuokkamaantielle.

 – Hyvin moni ihminen kokee, että luonnossa on helppo kohdata Jumala, sanoo Tampereen Messukylän pappi Anne-Maarit Rantanen.

Katso tarkemmat tiedot Tampereen seudun kesäkirkoista

Ilmoita asiavirheestä
Edellinen artikkeliSadinmaasta leivotaan poliitikkoa
Seuraava artikkeliEhtookellot soivat talkoilla ja käsin Muurasjärvellä

Ei näytettäviä viestejä