Kirkolliskokous jakautui entistä alleviivatummin kahteen ryhmittymään – ”Ei virallista, mutta todellista”

Kirkolliskokoussalin tunnelmia maanantailta 13.5.2024. Kuva: Aarne Ormio/Kirkon mediapankki

Kun maanantaina 13.5. kirkolliskokouksen täysistunnon yhteydessä järjestettiin kirkolliskokouksen varapuheenjohtajan vaali, arkkipiispa kehotti edustajia keskustelemaan ehdokkaista hiippakunnittain. Näin ei kuitenkaan käynyt. Edustajisto jakautui hiippakuntajaon vastaisesti kahteen joukkoon, mikä herätti hämmästystä joissakin edustajissa. 

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliProfessori Jouko Talonen presidentinvaalien tuloksesta Pohjanmaalla: ”Lestadiolaisäänestäjien moraalikonservatismi ei ollut vailla merkitystä, mutta asetelma Stubb-Haavisto on syytä sijoittaa laajempaan kontekstiin”
Seuraava artikkeliEssee: Ratsastivatko aasit jälleen Jeesuksella?

Ei näytettäviä viestejä