Enkeleitä lapsesta lähtien nähnyt Lorna Byrne on hyvin erikoislaatuinen hengellinen kirjailija: ”Rakkaus voittaa kaiken. Tiedä aina, että Jumala ja enkelit ovat kanssasi”

Lorna Byrne sanoo näkevänsä jokaisen ihmisen suojelusenkelin. Hän ei ole tavannut ketään toista, jolla olisi ollut samanlaisia kokemuksia. – Olen kuitenkin ihan tavallinen ihminen, en mitään erityistä. En ajattele uraani, vaan teen sitä, mitä Jumala antaa minun tehdä. Byrne vieraili Suomessa maaliskuussa. Kuva: Jani Laukkanen.

Lapsena Byrneä pidettiin ”jälkeenjääneenä”. Vanhemmat tuumivat, että omissa maailmoissaan viihtynyt tytär joutuisi psykiatriseen sairaalaan.

Kiitos, kun tuet luotettavaa journalismia!

Uuden tilaajan etu: Ensimmäinen kuukausi vain 1 €!

Innostutko ajankohtaisista aiheista ja laadukkaasta merkityksellisestä sisällöstä? Jos et ole vielä Kotimaan digitilaaja, nyt on loistava hetki tutustua mediaan ja aloittaa tilaus. Saat ensimmäisen kuukauden erikoishintaan vain 1 €, ja pääset syventymään kiinnostavaan sisältöömme välittömästi.

Erikoistarjous on voimassa vain rajoitetun ajan ja ainoastaan uusille asiakkaille.

Kuukauden tutustumisjakson jälkeen Kotimaan digitilaus jatkuu automaattisesti hintaan 9,90 €/kk, voit perua tilauksen koska tahansa ennen seuraavan laskutuskauden alkua.

Oletko jo tilaaja? Kirjaudu tästä

Edellinen artikkeliIsraelin suurlähettiläs Hagit Ben-Yaakov: Israel on jatkuvan hyökkäyksen kohteena ja nyt on aika olla huolissaan antisemitismin kasvusta myös Suomessa
Seuraava artikkeliTeologiaa ääniaalloilla – Anni Pesonen ja Ari Kokkonen sukeltavat podcastissa kristillisen mystiikan historiaan

Ei näytettäviä viestejä